zephyr 0 Napisano 24 Sierpnia 2020 Siema! Myślicie że kiedy będą gotowe do ścięcia? Ostatnio w okolicy często kręci się policja i trochę mnie to niepokoi dlatego chciałbym je jak najszybciej ściąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 24 Sierpnia 2020 mało napuchnięte są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zephyr 0 Napisano 24 Sierpnia 2020 Robię to nieprofesjonalnie sam dla siebie, i wiedziałem, że mój pierwszy raz nie będzie najlepszy. Chciałbym żeby ktoś oszacował kiedy już będą gotowe do zbioru . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 24 Sierpnia 2020 Z miesiąc do 5 tyg. Obserwuj trichomy, one są najlepszą wskazówką. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Sierpnia 2020 Najmniej miesiąc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach