Gość Napisano 22 Sierpnia 2020 Kto pierwszy się zgłosi (odpowiedź pod tematem) wygrywa kod na 3 darmowe nasionka. Voucher działa przy zakupie za 25e i jest ważny tylko do końca sierpnia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 22 Sierpnia 2020 Chętnie przygarnę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Sierpnia 2020 @Aron brawo Ty wysyłam wiadomość Daj znać jakie gratisy dostałeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Sierpnia 2020 Aron zrezygnował więc voucher jest nadal do wzięcia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Notrex 0 Napisano 27 Sierpnia 2020 Jeśli nadal masz to chętnie wezmę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Sierpnia 2020 @Seba691 jest chętny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Sierpnia 2020 @Notrex wysłałem wiadomość streszczaj się bo masz parę dni na wykorzystanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Notrex 0 Napisano 28 Sierpnia 2020 (edytowane) @Seba691 wykorzystałem ? zobaczymy co dostanę na swoją pierwszą uprawę oprócz tego co zamówiłem. Dziękuję Edytowane 28 Sierpnia 2020 przez Notrex @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Sierpnia 2020 @Notrex a co zamówiłeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Notrex 0 Napisano 29 Sierpnia 2020 @Seba691 dla siebie zamówiłem HulkBerry auto, green gelato auto, northern light auto, za zamówienie dostałem jeden gratis i 3 gratisy od Ciebie, zobaczymy co to będzie. Trochę się obawiam, że coś spiernicze ale dam radę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Sierpnia 2020 @Notrex Hulk mi już kwitnąć zaczą, Green Gelato czeka w kolejce a northern light dostałem 6 za gratisy i też czekają. Przy tym zestawie co wziąłeś obstawiam że też dostaniesz za gratisy te ostatnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Notrex 0 Napisano 29 Sierpnia 2020 @Seba691 Zobaczymy, będę próbował swoich sił w pcboxie i standardowym boxie homemade. Dziś idę robić filtr z twojego tutorialu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Sierpnia 2020 Powodzenia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach