Farmerka 231 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Jarek721 zapyli ci i będą nasiona, a palenie słabsze. Ja bym sciela go. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 1 minutę temu, Farmerka napisał: No to są jajca ? chyba nawet już pyłek puściły niektóre No i chuj do wyjebania ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Sierpnia 2020 A co to za krzak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 Teraz, Farmerka napisał: @Jarek721 zapyli ci i będą nasiona, a palenie słabsze. Ja bym sciela go. I nie będzie wogole klepać? @Farmerka noname od znajomego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Sierpnia 2020 A faktycznie przy lewej krawędzi najlepiej widać są jajca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 Teraz, Seba691 napisał: A faktycznie przy lewej krawędzi najlepiej widać są jajca Czyli tylko do wyebania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Jarek721 no ten facet nie będzie klepać, jeśli Ci zapyli kobietę to wyjdzie dużo pestek, a slabe palenie, cos tam będzie klepać, ale po co ci nasiona nieregularne? Szkoda kobiety na takie dzieciaki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Farmerka to jest ten co obok rosnie tego "jajcarza" @Farmerka dzięki za podpowiedz to się ceni, a bez meskiego np beda topki i w topach nasiona damskie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Jarek721 nie, nasiona damskie to trzeba zrobić w specjalny sposób. Dlugo by pisać. Możesz wpisać w necie jak zrobic nasiona feminizowane. Bez faceta i zapylenia w ogole nie będzie nasion. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Farmerka dziekuję za odpowiedz, w takim razie musze dziada wyciąć i zakopać w pizdu haha no ale szkoda 3 metrowego krzaczka chyba ze zrovie z niego jakas mieszankę gdzies kiedys czytalem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Jarek721 mieszankę w sensie? Może ktos vi cos podpowie bo ja uważam że facet to tylko do kosza bo i tak nie ma z niego fazy ? ale zawsze mogę się mylić? powodzenia z drugim krzakiem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Farmerka mam dokładnie dwa jeszcze Amnezia haze xxl outdoor feminizowana na oko 1.7m mysle ze pod koniec sierpnia zacznie kwitnac @Farmerka czytałem o "makumbie" @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Jarek721 na nastepny rok innego spota znajdź, gdzie lepsze słońce będzie, bo krzaki wysokie, ale slaby plon z nich będzie niestety Makumba z męskiego nie będzie kopać. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 2 minuty temu, Farmerka napisał: @Jarek721 na nastepny rok innego spota znajdź, gdzie lepsze słońce będzie, bo krzaki wysokie, ale slaby plon z nich będzie niestety Spot był dobry bo ten 3 m mial najlepsze światło a ten drugi mniej no nie chcialem za bardzo odkrywać bo mogli by zauważyć, ale zajmę się tym ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Jarek721 no spot był zły bo przeciez widac że rośliny powyciagane przez brak światła. ?♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Farmerka napisał: Makumba z męskiego nie będzie kopać. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę. mylisz się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Sierpnia 2020 A coś więcej do powiedzenia masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) @Farmerka można zrobić makumbe z męszczaka Godzinę temu, Farmerka napisał: Możesz wpisać w necie jak zrobic nasiona feminizowane na forum wszystko jest... Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Szym ale ty mi napisz, ja czytałam forum, czytałam wiele poradników jak zrobić makumbe z męskiego krzaka i sama tez robiłam za gówniaka i mogę powiedzieć że nie dziala. Ty masz własne doświadczenie rozumiem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Farmerka Godzinę temu, Farmerka napisał: Ty masz własne doświadczenie rozumiem? nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach