WielebnyMerry 382 Napisano 16 Sierpnia 2020 Z nudów przez weekend szperałem po necie, postanowiłem sprawdzić system zarabiania przez granie w gry czy inne podobne aplikacje. Efekt taki że na 4 platformach przez poświęcenie łącznie około 4-6 godzin mam około 75% zdobytych dochodów do wypłat na paypal. MOZE KTOS Z UZYTKOWNIKOW ZECHCENSIE PODZIELIC SWOJMI OPINIAMI, DOSWIADCZENIAMI CZY DANA PLATFORMA WYPLACA CZY OSZUKUJE, ITP. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Sierpnia 2020 No to jak masz już 75% to sam się zaraz z nami tym podzielisz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 16 Sierpnia 2020 Codziennie monotonne trzeba grać i oglądać reklamy, ale jak by się dało dorobić po pracy w łóżku przed snem to taki zarobek wchodzi w grę, codziennie liczmy 100zeta dodatkowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Sierpnia 2020 Ciekawe czy to nie jest tak że napompujesz prawie do granicy 100% i nie zabraknie wtedy nowych opcji zarobku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 16 Sierpnia 2020 Codziennie masz jakiś limit byś od razu nie zarobił, za oglądanie reklam oni zarabiają głównie a Ty jesteś zmuszony do oglądania by dalej moóc zarabiac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Sierpnia 2020 Czyli będzie tak jak mówię. @WielebnyMerry już kiedyś czegoś takiego próbowałem na początku idze Ci ładnie poświęcasz parę h a później nie ma czym dobić do 100% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 16 Sierpnia 2020 Możliwe zobaczymy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Sierpnia 2020 Daj znać jak to się skonczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach