brawotv 2 Napisano 6 Sierpnia 2020 Witam może ktoś tu bardziej z doświadczonych mi podpowie ile jeszcze ją trzymać jestem za granicą i nie mam jak sprawdzić mam tylko parę fotek z góry dzięki za każdą pomoc Pozdrawiam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Sierpnia 2020 Co to za odmiana? Podoba mi się kolor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Sierpnia 2020 @brawotv a to automat? ile już kwitnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brawotv 2 Napisano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) @Seba691 odmiana auto cheese x-treme @Szym kwitnie już około miesiąca może trochę dłużej i tak to automat ? Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez brawotv @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 6 Sierpnia 2020 Strzelam, ze jeszcze miesiac. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Sierpnia 2020 @brawotv średnio od ziarna do plonu 85dni potrzeba wygląda na ok 2 miechy więc jeszcze bym obstawiał że 3-4 tygodnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Sierpnia 2020 @brawotv ze 3 tygodnie jeszcze ale azotu można jej dać trochę, obserwuj czy pleśń się nie pojawi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brawotv 2 Napisano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Panowie trzeba to wyciąć jak najszybciej ? Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez brawotv @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brawotv 2 Napisano 6 Sierpnia 2020 @Szym pleche jak najszybciej wyciąć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Sierpnia 2020 @brawotv no tak i tu pojawia się zasadniczy problem, jeśli będziesz trzymał dalej to plecha może atakować i to co napuchnie kwiat, będziesz musiał część wywalić więc jak pojawia się często plecha to trzeba ścinać krzaka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brawotv 2 Napisano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) @Szym zjadę w weekend zobaczę jak to wygląda jeśli faktycznie plecha gdzieś znowu sie pojawi to zetnę krzaka bo z tego co wiem to tylko górne szczyty tam sie dostała nie wszędzie ale jest i oczywiście zetne tylko górne szczyty boczne zostawię Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez brawotv @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach