szafonix 18 Napisano 6 Sierpnia 2020 Elo mordy, mam zajebistego spota, którego wokoł dla pewnosci i do odstraszenia jakieś cierniste rośliny posiać albo pokrzywy albo to i to tak zeby tam zaden chuj mi nie wszedł. Jakieś pomysły macie na takie coś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Sierpnia 2020 Ty tam też będziesz musiał wchodzić więc jak na siejesz dookoła dziadostwa to chodząc tam wydepczesz ścieżkę, a nie wiem jak innym ale jak widzę pośrodku niczego wydeptana deozke to jestem ciekawy co jest na końcu. Znajdź dobrego spota i nie kombinuj chyba że na prawdę będziesz po zasianie pokrzywy maskował drogę dojścia np jakimiś patykami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 6 Sierpnia 2020 @Seba691 Ja bym se akrat przez obalone drzewo wlaził @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Sierpnia 2020 Wtedy to ma jakiś sens jak za sądzisz pokrzywy na metr w górę to nikt się nie będzie pchał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Sierpnia 2020 @szafonix posadź chwasty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjrTOMMY 8 Napisano 10 Września 2020 (edytowane) pokrzywy są zajebiste. koło mnie dorastają do 2,5m . chyba sobie nasionek nazbieram na przyszły sezon. do tego jakieś szybko rosnące jeżyny czy coś takiego. przez to cholerstwo nawet sarny nie przelezą. rozsypać nasion wczesną wiosną i już. oczywiście z podobnych roślin jakie rosną w okolicy, żeby się nie wyróżniało i żeby urosło (bo nie będę jeszcze chwastów podlewał). @Seba691 ja jak widzę pośrodku niczego wydeptaną dróżkę, to przeważnie na końcu jest kupa (ludzka). w sumie też dobry pomysł żeby zamaskować dróżkę;). Edytowane 10 Września 2020 przez mjrTOMMY literówka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 10 Listopada 2020 (edytowane) @mjrTOMMY Chyba cos takiego ogarne Edytowane 10 Listopada 2020 przez szafonix @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Listopada 2020 chwasty chwasty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach