WielebnyMerry 382 Napisano 3 Sierpnia 2020 Co powiecie o tej odmianie, szukam w necie ale chyba słabo Urzekła mnie jej kwiatostany pokazany na obrazku, piękny lekki fiolet z dodatkiem zieleni. Do tego niby! Szybko kwitnie w zaledwie 6 tygodni a to sezon. Krzyżówka OG KUSH Z OG KUSH AUTO! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Sierpnia 2020 @WielebnyMerry opisami producenta bym się nie sugerował zbytnio, kup i wysiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 4 Sierpnia 2020 Nawet na to nie patrzę! Po prostu chciałem się dowiedzieć czy może ktoś miał przyjemność ja uprawiać, obecnie już ja mam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 4 Sierpnia 2020 Właśnie opisy producenta służą bardziej do sugerowania się bo jeśli jedna ma 6tyg, a inna 10 to można wnioskować, że ta pierwsza będzie dużo szybsza, tak samo z plonem. Jedna podane ma 600g/krzak out inna 200, to przy odpowiednio gorszych warunkach ta pierwsza powinna więcej dać od drugiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach