Lysol1987 3 Napisano 3 Sierpnia 2020 Witam , wiem ze temat był wałkowany ale miko to nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. Chce zapodać takiego boxa o wymiarach 50x50 cm I potrzebuje od was starych wyjadaczy podpowiedzi 1. Jaka ma być wysokość boxa 2. Jakie lampy będą git do ceny 500-600 zł 3. Myślałem o 4 automatach , ile można wsadzić (więcej , mniej ) 4.dzieki mordeczki za porady @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Lysol1987 MARS HYDRO LED TS600W max 4 auto wysokość ze 150cm daj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lysol1987 3 Napisano 4 Sierpnia 2020 Dzięki bardzo i tak tez uczynię ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 4 Sierpnia 2020 @Lysol1987 jak kupisz ts600 to najlepiej na stronie producenta i zachowaj maile/rachunki, bo to najbardziej awaryjny z ich produktów. Jak masz dowód zakupu to nie robią żadnych problemów z wymianą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lysol1987 3 Napisano 4 Sierpnia 2020 @doominik dzięki bo już się szykowałem na kupno z Allegro ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 4 Sierpnia 2020 Ts600 ze względu na ich politykę cenową (dają bardzo małe marże dla sprzedawców), przeważnie na ich stronie jest najtaniej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach