stanek_069 0 Napisano 30 Lipca 2020 Siema mam takiego krzaka ak47 auto i ma 55dni ale nie wiem czemu ma takie maleńkie topy jest podlewany dobrym nawozem na kwitnienie podsyłam kilka zdjęć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 30 Lipca 2020 @stanek_069 jeszcze napuchną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stanek_069 0 Napisano 30 Lipca 2020 @Tester a ile mniej więcej jeszcze czasu mam im dać bo dopiero kilka dni temu sie pojawiły trichomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 30 Lipca 2020 @stanek_069 na oucie średnio 90 dni rośnie automat od kiełka do plonu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stanek_069 0 Napisano 30 Lipca 2020 @Tester no właśnie wiem ale to ma według opisu rosnąć max 75dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 30 Lipca 2020 @stanek_069 często zdąża się, że opis producenta nie przekłada się na rzeczywistość ? a na out nie masz jak kontrolować wielu czynników wiec trzeba czekać ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 30 Lipca 2020 Opisy producenta podawane są w idealnych warunkach I stałym świetle mi na oucie afy sięgają nawet do 100-110dni więc spokojna głowa trochę cierpliwości,Rzymu z dnia na dzień nie zbudowano. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach