Mistyczny 0 Napisano 30 Lipca 2020 Czesc! Pierwszy raz mam problem z roslinkami. Rosliny nie rosną mi prawie wogole, puszczaja pelno nowych odnog, ktore nie rosna.. Zwieksza sie strasznie masa lisci jak ich liczebnosc ,jedna zaczęła kwitnąć a druga nie. Rosliny maja miesiac. (29 dni) 2x auto og kush 2x auto amnesia x1 auto mobi dick najmniejsza. Rosliny sa trenowane technika LST. Teperatura 27/22 dzien/noc Wilgotosc 65% 18/24 Lampy Led 2x 3000W Lampy Led 2x 2500W Odzywki z Advanced Nutrition: Sensi Grow +B52 + Tarantula @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 30 Lipca 2020 @Mistyczny wrzuć do tematu fotki normalnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistyczny 0 Napisano 30 Lipca 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 30 Lipca 2020 @Mistyczny jak się zbijają to podnieś lampę trochę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistyczny 0 Napisano 30 Lipca 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 30 Lipca 2020 @Mistyczny fajnie wyglądają, jakie masz lampy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistyczny 0 Napisano 30 Lipca 2020 (edytowane) @Farmerka Lampy z Chin, mysle, ze trafilem bardzo dobrze, cena 500zl sztuka. ARKNOAH 2400W. Prawdziwe zużycie ma na poziomie 150W. Maly halas z wentylatorow https://m.pl.aliexpress.com/item/4000481377947.html?spm=a2g0n.seo-amp-detail.productBottomBar.viewDetails&_gl=1*cp0wid*_ga*UEE2R2g0ZWxtc0hMNEM0V0xOMmdUZlVKMFlyWjBiZ1Z2c1d3LTQ0RTNOVjAxd0Z1U2hGRm9EOEpBaDU4THFDYQ.. Juz 4 rzut, i zawsze bez problemu, do tego czasu.. Wydaje mi sie, ze zaduzo swiatla maja, i mysle nad wyciągnięciem dwoch lamp. Kolega wyzej utwerdzil mnie w tym Edytowane 30 Lipca 2020 przez Mistyczny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistyczny 0 Napisano 31 Lipca 2020 @Farmerka @Tester Tak wygladaja rosliny, po miesiacu, odnogi wszystkie sa schowane pod liśćmi wiatrakowymi, i nie chca rosnąć.. wyciac liscie moze? Jeden juz kwitnie.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 31 Lipca 2020 @Mistyczny fryzjera lekkiego można było by zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistyczny 0 Napisano 31 Lipca 2020 Lepsze zdjecia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistyczny 0 Napisano 31 Lipca 2020 Lampy są maksymalnie podwieszone, zazwyczaj przyrost rośliny było widać kazdego dnia w górę. Pierwszy raz cos takiego sie dzieje. Roznica jest taka ze pierwszy raz mam 4 sztuki lamp. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 31 Lipca 2020 @Mistyczny ale co się dzieje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2020 Lepiej chyba zbite jak wyciągnięte. Jak dalej nie idą w górę to wyjmij jedna lampę i zobaczysz co się będzie działo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistyczny 0 Napisano 31 Lipca 2020 Zazwyczaj rosliny rosly mi do gory, a w tym wypadku nie rosną wgl, liście zbierają na masie jak szalone, a szczyty stoją, a powinny troszke isc do gory, a tu nic. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2020 @Mistyczny wyjąłeś już te dodatkowe lampy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistyczny 0 Napisano 31 Lipca 2020 Jeszcze nie, podniosłem je o 50cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2020 Powinny ruszyc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 31 Lipca 2020 Ale tej jednej roślinie cos się tam chyba dzieje, jakieś takie liście ma pousychane troche. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistyczny 0 Napisano 1 Sierpnia 2020 Suche ma konce,bo byl przy glebie, i troszke sie uszkodzily. Ale reszta jest ok. Mam miernik minerałów, wiec wszystko jest podkontrola. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach