Tester 1,408 Napisano 9 Września 2020 @rafalardan@gmail.com dolomit kup i rozrób z wodą do tego ten nawóz z azotem i podlej z 2L pod roślinę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 9 Września 2020 @rafalardan@gmail.com dobrze podpowiem. Kup miernik pH sprawdź pH i wyreguluj je dolomitem lub czymś co zakwasi glebę. W zależności jakie masz pH Po liściach wnioskuję że potrzeba dolomitu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalardan@gmail.com 1 Napisano 9 Września 2020 Dziękuję Mam miernik elektroniczny Woda lana 6.0 spod ziemi jest na 6.5 Podleje dolomitem z nawozem i poczekam Dziękuję Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalardan@gmail.com 1 Napisano 9 Września 2020 Taki temat A nie mogę nic nigdzie znaleźć. Zabrzmi to dziwnie ale nie mogę nigdzie dostać dolomitu tu gdzie mieszkam. Jedyne co udało mi się kupić to kamyki ściółkowe z dolomitu. Jest na nich sporo tej "kredy" . Wypłukałem 2 garci w 2l wody zrobiło się mleko w butelce. Nada się to czy kibel? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Września 2020 @rafalardan@gmail.com lej jak nie masz nic innego chociaż nie wiem czy nie za mało będzie, dolomit na zadupiach jest nawet więc nie wiem gdzie mieszkasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalardan@gmail.com 1 Napisano 30 Września 2020 Witajcie Po Waszych radach wszystko wróciło do normy. Kwitnie na moje oko super. Szacun za pomoc!!! Na moje oko z 2 tyg i sekator. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 30 Września 2020 @rafalardan@gmail.com to dopiero zaczęło kwitnąć. Napewno nie dwa tygodnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalardan@gmail.com 1 Napisano 30 Września 2020 Nalicxylem 3.5 tyg od pierwszych kwiatów No to moze 3 do 4 tyg ? to nie problem Chociaż jest na out i nie do końca wiem jak to jest z temp ponizej 10⁰?♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach