Tester 1,400 Napisano 30 Lipca 2020 5 minut temu, cichociemny napisał: pelnosezonowe w doniczce 15 l wystarczy ? zależy czy indoor czy outdoor, na outdoor za mała na indoor dobra 6 minut temu, cichociemny napisał: zastanawia mnie czy taka otwarta paczka z ziemia, bedzie zdatna na przyszly rok zaklej i będzie dobra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stanek_069 0 Napisano 30 Lipca 2020 @fxxx1337 prawda w marcu mogła jeszcze na przymrozkach złapać stresa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalardan@gmail.com 1 Napisano 30 Lipca 2020 5 minut temu, stanek_069 napisał: @fxxx1337 prawda w marcu mogła jeszcze na przymrozkach złapać stresa Jeśli mówimy o tej mojej to 15go marca kieł do donicy i trzymałem ją w domu na zewnątrz było troche za chłodno bo w nocy było 5-9⁰C w dzien średnio 14⁰C Miesiąc później dawałem tylko na dzień na zewnątrz a w nocy w domu to było średnio 19⁰C Dopiero jak były noce stabilne 14 i wyżej poszła na zewnatrz na stałe Raczej stresa nie złapała od pogody Chyba że po LST ?♂️ Za każdym razem jak dostanie nawozu to liscie jej lecą Co do ziemii na następny rok posiadam zgrzewarkę do folii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 30 Lipca 2020 @rafalardan@gmail.com Jedynie od czego mogła złapać tego "stresa" to od zbyt małej donicy,chociaż raczej można to nazwać blokadą dalszego rozwijania. Kolega wyżej myśli,że to automat. Donice jakie powinny moim zdaniem mieć pełnosezonówki na oucie to 30/40l. Szkoda że od początku nie wiedziałeś że to fotoperioid moze wtedy zapodał byś topping/fim I większą donicę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalardan@gmail.com 1 Napisano 31 Lipca 2020 Niestety nie wiedziałem. Ale ziemia będzie dzisiaj i mam donicę 30l na stanie więc może uda się jeszcze uratować ten sezon. Gdybym nie wyjeżdżał na 3 tyg wrzesien to zdążyłbym jakiegoś szybkiego automata wsadzić ale niestety ?♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 31 Lipca 2020 @rafalardan@gmail.com przed wyjazdem podlej ta doniczke duża ilością wody tylko naprawdę duża A nie 2l. Możesz jeszcze wkopać donice w ziemię. Sam mam Tak na spocie I naprawdę woda dłużej się utrzymuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalardan@gmail.com 1 Napisano 31 Lipca 2020 Właśnie ze względu na nasłonecznienie a raczej jego brak o różnych porach dnia Mam 2 miejsca których wędruje każdego dnia o 15 i po zachodzie żeby od rana miała słońce Ale fakt mam wykopane doły bo inaczej donica gorąca jak z piekarnika przy pełnym słońcu Leje ją co 2gi dzień po 1.5l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 31 Lipca 2020 @rafalardan@gmail.com każdy leje jak uważa osobiście wolę podlać więcej a rzadziej być na spocie, one nawet jak mają susze to nic im się nie dzieje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalardan@gmail.com 1 Napisano 22 Sierpnia 2020 Witajcie Przesadzona po tygodniu wszystko wróciło do normy. Mieliście niepodważalnie racje. Dziękuję Zaczyna wypuszczać preflowery I tu pytanie... Czy powinienem zrobić przycinkę nadmiaru bocznych odrostów na poszczególnych gałązkach? Wolałbym żeby były główne topy na 8 łodygach niż pełno małych dzikich. Może jakiś obraz tego jak to zrobić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Sierpnia 2020 @rafalardan@gmail.com nie masz co przycinać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalardan@gmail.com 1 Napisano 6 Września 2020 Witajcie Żółkie Co jej brak ? Od 2 tyg puszcza wąsy. 3 dni temu ostala 2ml na 1.5 l wody canna floer. Dać jej jeszcze coś na vege? Wczesniej nie dostawała prawie nic no może z 3x w karierze. Co poradzicie? Na tym etapie serio nie wiem ocb @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Września 2020 @rafalardan@gmail.com daj jej nawozu z azotem bo ma go pewnie mało w glebie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalardan@gmail.com 1 Napisano 6 Września 2020 @Szym czy canna boost wystarczy? Jaka dawka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Września 2020 @rafalardan@gmail.com azofoska może być i podwójna dawka albo potrójna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalardan@gmail.com 1 Napisano 8 Września 2020 Elo Mam coś takiego. Też z azotem Ostatnia fotka dozowanie Jak dać na 0.5l i co ile sni lać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 8 Września 2020 @rafalardan@gmail.com daj z podwójną dawkę podlej porządnie i obserwuj czy liściom wraca zielona barwa podlej ze 2L @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 8 Września 2020 I daj coś na pH bo nie tyle to Blade co żółte @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalardan@gmail.com 1 Napisano 9 Września 2020 6 godzin temu, EneDue napisał: I daj coś na pH bo nie tyle to Blade co żółte Według Ciebie jest za niskie czy za wysokie. Czym to wyregulować? Leje wodę mineralną około 6.3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 9 Września 2020 Nie bądź dzieckiem które trzeba prowadzić za rączkę. Poczytaj. To nie boli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalardan@gmail.com 1 Napisano 9 Września 2020 24 minuty temu, EneDue napisał: Nie bądź dzieckiem które trzeba prowadzić za rączkę. Poczytaj. To nie boli Nie bądź dzieckiem, podpowiedzieć żeby zareagować na szybko też nie boli. Ok expercie, poczytam. Dziękuję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach