pitikrol 0 Napisano 28 Lipca 2020 Siemanko. Mam pytanko. Czy z wysuszonych liści z naszej roślinki można zrobić masełko ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 28 Lipca 2020 (edytowane) Oczywiście,że można chociaż zależy jak bardzo są wysuszone? Edytowane 28 Lipca 2020 przez GreenKush @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitikrol 0 Napisano 28 Lipca 2020 @GreenKush no wiszą sobie już z 4-5 dni ? Czy to zaważy jakoś na mocy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 28 Lipca 2020 @pitikrol ja akurat dzisiaj robie z lisci maslo, dodałam 5g topow jeszcze. Ciekawe jak wyjdzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 28 Lipca 2020 @Farmerka bardzo dobry pomysł ostatniego roku sam dodałem 5 I wyszlo cacy. Polecam na biszkopta posmarować grubo masłem i na to bitą śmietaną? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 28 Lipca 2020 @GreenKush ja zrobie babke cytrynową z tym maslem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach