Tester 1,460 Napisano 28 Lipca 2020 Forum było aktualizowane, czy działa wam wszystko ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 28 Lipca 2020 @Tester U mnie wszystko działa idealnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 28 Lipca 2020 @Farmerka a u mnie nie, czat się nie pokazuje i klikanie w powiadamianie nie działa, już działa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Lipca 2020 Nie działa czat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 30 Lipca 2020 zobaczymy co się da zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Lipca 2020 Wiadomość prywatna też mi się nie ładuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 30 Lipca 2020 @Seba691 jak będzie działać czat to napisz na czacie @Seba691 działa Ci już ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 678 Napisano 4 Sierpnia 2022 @Tester Szefie zniknęła mi możliwość pisania i wysyłania wiadomości.Możnaby to naprawić?:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 4 Sierpnia 2022 @Lasir jak zniknęło? może limit wykorzystałeś dzienny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 678 Napisano 5 Sierpnia 2022 Tak to wygląda.@Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 5 Sierpnia 2022 @Lasir chyba wyłączyłeś przypadkiem, napisz teraz czy jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 678 Napisano 5 Sierpnia 2022 @Tester działa, dzięki.Nie mam pojęcia co ponaciskałem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 5 Sierpnia 2022 @Lasir tu pewnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 678 Napisano 5 Sierpnia 2022 A widzisz 🙂 troszkę wypaliłem w ten wieczór 🙂 Dzięki na przyszłość.@Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach