KamiiLo 1 Napisano 23 Lipca 2020 Co mogę jeszcze dodać z nawozów organicznych do roślin żeby kwiaty dobrze spuchły? Używam na flo biobloom i topmaxa, czy jest sens dodać cos jeszcze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Lipca 2020 @KamiiLo co za dużo to niezdrowo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 23 Lipca 2020 5 hours ago, KamiiLo said: Co mogę jeszcze dodać z nawozów organicznych do roślin żeby kwiaty dobrze spuchły? Używam na flo biobloom i topmaxa, czy jest sens dodać cos jeszcze? Jak masz nawozy ogarnięte, pH ok to teraz jeszcze dobre światło i dużo świeżego powietrza. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamiiLo 1 Napisano 23 Lipca 2020 Wszystko jest ogarnięte, chciałem dać cos dodatkowego żeby wycisnąć 101% pod sam koniec tak naprawdę ? Ew na przyszłość jakiś lepszy zamiennik topmaxa który skomponuje się dobrze z linia biobizz? Czy zostać już przy nim bo szczerze ciezko mi stwierdzić czy cos pomógł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Lipca 2020 @KamiiLo zrób klony i zrób test w takich samych warunkach z nawozami 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 24 Lipca 2020 @KamiiLo ja sam w ziemi nie uprawiam, także nie mam zbyt dużo doświadczenia z ziemią, wiec i z nawozami typu biobizz też. Nie zmusisz rośliny do nienaturalnego rozrostu. Jak już maja wszystkie związku odżywcze, to nadmiar może im tylko przeszkadzać. z tego co widzę na forach, to największe różnice w plonach czy jakości wynika z jakości światła i generalnie warunków. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Lipca 2020 Z tego co mi wiadomo nie miesza sie nawozów mineralnych z organicznymi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamiiLo 1 Napisano 24 Lipca 2020 Dobra, to narazie zostaje przy tym co mam, może w niedalekiej przyszłości dołożę cos. Podobno bakterie kwasu mlekowego dobrze dzialaja na żywice to może w niedalekiej przyszłości dodam to ? Powiedzcie mi jeszcze ile jej brakuje?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 24 Lipca 2020 @KamiiLo jak cię zadowala większość mlecznych to ścinaj a jak nie to trzymaj możliwe że jeszcze napuchną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach