KamiiLo 1 Napisano 19 Lipca 2020 Wiadomo dlaczego się jej tak dzieje? Wilg ok. 80%, temp 23-26. Na początku troche ja zatrzymało bo panel led miałem za nisko, a teraz jest około 40-45cm nad szczytem i w ciągu godziny te liście poszły tak do góry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Lipca 2020 Przecież nic się z nią nie dzieje, daj światło trochę niżej, bo ci się będzie wyciągać. 30cm od rośliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamiiLo 1 Napisano 19 Lipca 2020 (edytowane) @Farmerka Właśnie jak miałem niżej to przestały rosnąć, panel attis 200W, zalecane ok. 40 cm na 60%. Pytam bo w ogóle rosną jakoś powoli, jutro ma 6 dzień odkąd wyszła z ziemi Edytowane 19 Lipca 2020 przez KamiiLo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 19 Lipca 2020 @KamiiLo tu sie nic nie dzieje wszystko jest ok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Lipca 2020 @KamiiLo jeszcze pójdzie, nie stresuj się ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach