Farben2 47 Napisano 30 Lipca 2020 6 klonów się już ukożenło ten ma największe kożenie jadą na wodzie pytanie kiedy wsadzić je do docelowej donicy i kiedy zacząć nawozić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 30 Lipca 2020 @Farben2 już je wsadź jeśli coś z nich będzie ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 30 Lipca 2020 1 minutę temu, Tester napisał: @Farben2 już je wsadź jeśli coś z nich będzie ... A dlaczego ma niebyć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 30 Lipca 2020 @Farben2 stożki wzrostu pousychane, chyba że boczne puści odrosty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 30 Lipca 2020 5 minut temu, Tester napisał: @Farben2 stożki wzrostu pousychane, chyba że boczne puści odrosty Boczne puszczą odrosty, a główne stożki nir są całkiem uschnięte widać że mają jeszcze żywy kolor ale na focie to słabo widać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 1 Sierpnia 2020 Dbaj o wilgotność. Przy klonach oprysk daje radę żeby dodatkowo je nawilżyć wtedy nie będą obsychac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 1 Sierpnia 2020 7 godzin temu, EneDue napisał: Dbaj o wilgotność. Przy klonach oprysk daje radę żeby dodatkowo je nawilżyć wtedy nie będą obsychac Gdzieś czytałem że pszez zwilżanie roślina wolniej kożenie puszcza i sie gożej pszyjmuje bo się "rozleniwia" @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Sierpnia 2020 @Farben2 to nie czytaj gówna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 1 Sierpnia 2020 @Farben2 jakbys miał zakaz jedzenia bobmiales operacje żołądka to pić i kroplówki też ci zakażą? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 2 Sierpnia 2020 9 godzin temu, EneDue napisał: @Farben2 jakbys miał zakaz jedzenia bobmiales operacje żołądka to pić i kroplówki też ci zakażą? Rośliny to nie ludzie, ja nie spryskiwałem roślin i wszysrkie sie ukożeniły, mimo to następnym razem spróbuje czymać odpowiednią wilgotność wtedy bende mógł porownać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 2 Sierpnia 2020 @Farben2 rowliny to nie ludzie ale liśćmi tracą wodę więc póki nie mają korzeni dobrze jest im pomóc. Lepiej to zniosą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 2 Sierpnia 2020 Bedzie z tego coś? Wsadziłem do ziemi bo nie skonczyłem boxa. wszystkie klony bo się ukożeniły,tym razem klonuje dwc w wełnie jutro sklonuje w samej wełnie. Oświetlenie to chińskie ledy żekomo 2×300wat. Puści pędy czy nie? Niejestem pewien. Pobrałem nowe klony i nowe wsadze w hydroponike, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 2 Sierpnia 2020 @Farben2 padaka te klony, może lepiej nowe zrób @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 3 Sierpnia 2020 Jak to jest z tyni klonami? 9/10 klonów ukożeniło się, mija 3 dzień od wsadzenia w ziemie a tu widze że 2 klony puszczają pędy 6 w stagnacji jeden padł. Czy to standard? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 3 Sierpnia 2020 To się chyba też różni w czym robisz te klony? Moje tak nie wyglądały? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Farben2 jak je dojechałeś tak to się nie dziw, klony powinny być w dobrym stanie jak dobrze przeprowadzasz proces klonowania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) @Farben2 mam podobne klony , znalazłem je dziś za telewizorem po miesiącu , trochę pleśń się wdała ale może coś jeszcze z tego będzie , korzenie już puściły ? Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez Dom 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 4 Sierpnia 2020 18 godzin temu, Szym napisał: @Farben2 jak je dojechałeś tak to się nie dziw, klony powinny być w dobrym stanie jak dobrze przeprowadzasz proces klonowania Tylko gdzie popelniłem błąd? Widze że 3 klony sie odradzają 2 zdechły reszta w stagnacji Godzinę temu, Dom napisał: @Farben2 mam podobne klony , znalazłem je dziś za telewizorem po miesiącu , trochę pleśń się wdała ale może coś jeszcze z tego będzie , korzenie już puściły ? Ale zgrulywus/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Sierpnia 2020 @Farben2 twoje nie miały chyba wilgotność odpowiedniej, te kostki nie wiadomo jakie zastosowałeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Sierpnia 2020 Wsadzasz do ziemi@Farben2 jak masz to stosujesz ukorzeniacz którym otulasz łodygę u nasady lub ukorzeniacz że starterem do podlewania lub coś jeszcze innego. Grunt żeby wsadzić gałązkę do ziemi, podlewać, nakryć jakimś naczyniem co by wilgoci nie tracily. Narzędzie którym ucinasz musi być czyste i ostre. Dostarczasz światło i wilgoć i czekasz. Najlepiej ukorzeniać bez wiatraka. I w niedużej temperaturze. Teraz sam sobie odpowiedź co poszło nie tak bo my nie wiemy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach