largowski 0 Napisano 17 Lipca 2020 Ak-47 auto 3 tydzien w plastikowej donicy kox duzo lepiej niz w tym materialowym szajsie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 17 Lipca 2020 @largowski witaj podlej je @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 17 Lipca 2020 @largowski One wszystkie mają 3tyg? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 17 Lipca 2020 Przesadź do większych. Są małe jak na 3 tydz. I daj nawóz, bo widzę że listki mało zielone. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
largowski 0 Napisano 18 Lipca 2020 Ok mam juz coco 70% i 30% perlit przedtem byly w normalnej slabej ziemii z perlitem tylko I wieksze donice tez mam + canna rhizotonic dobry niby na stymulacje korzenia 16 godzin temu, Farmerka napisał: @largowski One wszystkie mają 3tyg? Tak wszystkie byly w tym samym czasie sadzone ale nie wiem czemu 1 z nich jest o duzo wieksza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
largowski 0 Napisano 19 Lipca 2020 @Aron przesadzilem i uzywam canna rhizotonic na korzen zobaczymy jak mi to wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach