Dom 146 Napisano 1 Sierpnia 2020 @largowski mierzysz pH ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Sierpnia 2020 38 minut temu, largowski napisał: mam canna rhizotonic na mocne korzenie czy dawac im ta odzywke az do zbiorow czy nie przesadzac z nia? producent nie pisze do kiedy ją stosować, ale wiadomo nie przesadzaj pH może masz skopane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
largowski 0 Napisano 1 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Dom napisał: @largowski mierzysz pH ? Wlasnie nie mam jak czekam nadal na miernik ph ktory idzie juz dlugo do mnie bo tutaj w poblizu niema nawet w ogrodniczych sklepach tego miernika.... 53 minuty temu, Tester napisał: producent nie pisze do kiedy ją stosować, ale wiadomo nie przesadzaj pH może masz skopane ale jak bym mial skopane ph to by i tak zdrowo wygladaly? Czekam juz 2tygodnie na miernik Ph bo tu w poblizu w ogrodniczych sklepach nawet tego nie maja.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Sierpnia 2020 @largowski złe pH potrafi krzaka doprowadzić do śmierci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
largowski 0 Napisano 1 Sierpnia 2020 15 minut temu, Tester napisał: @largowski złe pH potrafi krzaka doprowadzić do śmierci posiadam czajnik z filtrem ktory filtruje wode z kranu czy ta woda byla by lepsza z mniejszym ph? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Sierpnia 2020 22 minuty temu, largowski napisał: czy ta woda byla by lepsza z mniejszym ph może i z mniejszym ph @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
largowski 0 Napisano 3 Sierpnia 2020 Trening czy dobrze sie do tego zabralem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Sierpnia 2020 Musisz je na końcach złapać nie na środku bo wstaną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buszeknazłedni 0 Napisano 9 Sierpnia 2020 Cześć mam pytanie jeżeli roślinka była zasadzona w połowie czerwca a dziś jest 9 sierpnia to kiedy kończy się czas kwitnieia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Sierpnia 2020 wtedy kiedy będzie na to czas sprawdz trichomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach