nowak2702 2 Napisano 14 Lipca 2020 (edytowane) Na liściach pojawiły się dziwne plamki, czym jest to spowodowane. Wczoraj jak podlewałem wieczorem wszystko było ok. Ziemia kupna do kwiatów, jak narazie samą wodę dawałem Edytowane 14 Lipca 2020 przez nowak2702 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Lipca 2020 @nowak2702 coś z wodą może nie tak, dawaj ją już do docelowej gleby bo się kisi tej doniczce 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowak2702 2 Napisano 14 Lipca 2020 Poleciała dzisiaj na spota. Wodę ciągle z kranu lałem i było ok, wczoraj z rzeki podlałem, może faktycznie coś nie tak z nią jest. Dałem niecałą porcje nawozu i podsypałem dolomitem. Jutro pojadę zobaczyć jak sobie żyje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 15 Lipca 2020 Podobno nie ma głupich pytań wiec... Ile taka woda z rzeki może mieć ph?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowak2702 2 Napisano 22 Lipca 2020 @Farmerka nie mierzyłem, ale podobno wody naturalne maja 6-8ph, jednak to nie od wody- dwie pozostałe roślinki trzymają się normalnie, a ta niestety uschła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach