zephyr 0 Napisano 13 Lipca 2020 Siema! Moje roślinki mają już ponad 3 tygodnie i niedawno zauważyłem u nich coś dziwnego Wczoraj przeniosłem je do swojego pokoju bo na dworze miało być zimno (trzymam je na dworze w donicach) Po jakimś czasi poczułem okropny smród potu w moim pokoju. Jak sie później okazało wydzielają go konopie Wiecie czym to jest spowodowane i jest się czym martwić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zephyr 0 Napisano 13 Lipca 2020 EDIT: 2 z 3 roślinek wali potem, ta jedna pachnie normalnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 13 Lipca 2020 Normalny zapach maryśki. Stawiam, że ma geny Skuna? Moja już jak miała 7 dni to wydzielała woń jaką opisujesz. Dosłownie starego potu. A palona śmierdzi jak stara spocona szmata. Dlatego filtry i neutralizatory to podstawa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zephyr 0 Napisano 13 Lipca 2020 Dziwi mnie to że jedna z nich pachnie słodko a wszystkie są tej samej odmiany (ak 47) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach