CheMsKuN 683 Napisano 11 Października 2019 W niedziele cala idzie pod kose ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 25 Października 2019 Kilka fotek z mojego glownego grow, medium BioBizz All Mix, fotoperiod 12/12, trening - lst/fim/toping, papu - Terra Bloom, Sugar Royal i Green Sensation od Plagron, licze na duze twarde topy, ale gdyby cos poszlo nie tak to wejdzie albo PK13/14 od Plagron albo Rippen . W namiocie trzymam 5x Gorilla Zkitlez, 1x Royal Gorilla, 1x klon Super Lemon Hase i jeszcze jeden klon White Russian wjedzie tam za kilka dni. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 25 Października 2019 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 25 Października 2019 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Października 2019 @CheMsKuN zielono tam masz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 25 Października 2019 Za 3-4 tyg. bedzie tam las topow ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Czerwca 2020 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Czerwca 2020 Jak narazie wszystko zgodnie z planem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Czerwca 2020 @CheMsKuN gdyby była fr to nie myślał bym teraz co jest u mnie nie tak. Później zrobię up u siebie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Czerwca 2020 @Bimbrownik No wiesz gdyby byla, gdyby babcia miala wasy to by byla dziadkiem ? A tak na powaznie duzo bys sie z takiej fr nie dowiedzial. Dopiero w zeszla niedziele podalem nawozy na wega i flo. Tak to caly czas lalem czysta wode i raz w tyg. oprysk z calmaga. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Czerwca 2020 @CheMsKuN też dałem dopiero 3razy ale mam AF i mi one żrą na flo jak szalone. Zobacz do mnie, może coś wymyślimy wszyscy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 16 Czerwca 2020 @Bimbrownik I co z Twoimi krzakami ? Kilka zdjec z dnia dzisiejszego. To juz nie kwiatostany a male topy. Mysle ze pierwsze krzaki bede kosil za 3-4 tyg, na satiwy poczekam duzo dluzej. Maja za soba jedno podlanie z sugar royal, terra bloom, terra grow od plagron i co tydzien oprysk z calmaga. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 16 Czerwca 2020 @CheMsKuN piękne, ucz mnie! U mnie sytuacja taka, że albo się nie pogarsza albo tak pomału że nie widać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 16 Czerwca 2020 @Bimbrownik Mi tez wyjebalo niedobory magnezu ale tylko na jednym krzaku. Na szczescie na dzien dzisiejszy wszystko pod konrola. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 16 Czerwca 2020 @CheMsKuN pisałeś, że pod COBami musisz pryskać cal mag. Dlaczego? Czemu akurat pod tymi lampami? Pod QB też profilaktycznie pryskać? Na następny raz będą sezony i chce się zabezpieczyć Mi te braki wywaliło w jedną noc i to w takiej skali. Wieczorem były ładne, a rano rude plamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 16 Czerwca 2020 QB ma inna barwe swiatla, tam masz prawdziwe pelne spectrum, o braki martwic nie musisz. Diody COB nie maja pelnej barwy swiatla ktore potrzebuja rosliny (tam chyba niebieskiej barwy brakuje), dlatego bardzo czesto wyskakuja braki magnezu. Zeby temu zapobiec dobrze jest probilaktycznie raz na tydz. spryskac krzaki calmagiem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipca 2020 LSD Auto - Barneys Farm - 4 tygodnie +- do zbiorów , specyficzne lst Christmas tree . Co wyjdzie zobaczymy . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipca 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Lipca 2020 @Groovebusters u ciebie widać nawozów nie brakuje. Dodaj tylko boost żeby równo rozłożyły fotosyntezę bo z tego co wiem to do tego służy canna boost @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Lipca 2020 LSD AUTO - Barneys Farm 4 tygodnie do ścinki , juz coś zaczyna puchnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach