Tester 1,407 Napisano 4 Marca 2019 W tym temacie wklejajcie zdjęcia waszych roślin na outdoorze, w trakcie kwitnienia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 15 Czerwca 2019 Auto kush @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 15 Czerwca 2019 og kush auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 2 Lipca 2019 amnesia auto 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 2 Lipca 2019 pół automaty od Grzecha, nie wiem jaka odmiana pomieszane są 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 20 Lipca 2019 (edytowane) Odmiana nieznana Edytowane 20 Lipca 2019 przez Muraszcz 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 20 Lipca 2019 (edytowane) Ta natomiast to pół automat Durban Poison x OG Kush Auto Edytowane 20 Lipca 2019 przez Muraszcz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 21 Lipca 2019 (edytowane) na pierwszym planie pół auto purple maroc x white russian, drugi no name Edytowane 21 Lipca 2019 przez Sanczo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hide 4 Napisano 7 Września 2019 Fota z dzisiejszych odwiedzin,odmiany własne. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hide 4 Napisano 16 Września 2019 fotki z 15 września 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 1 Lutego 2021 OG Kush, Northern Passion 2.0, Easy Sativa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 16 Marca 2021 White widow outdoor sezon od vision seeds rok 2019 😁 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 20 Czerwca 2021 Cześć . Zioło które widzicie to Durban Poison mojego kolegi wyhodowane w 2018. Znalazł ziarno w ziole które kupił na mieście i spontanicznie zasadził je na zewnątrz. Nigdy wcześniej nie hodował. Poprosił mnie o dodanie tego opisu " Siema wszystkim, zasadziłem ziarenko i rosło na polu, podlałem biohumusem do surfini, później zajebałem kopa i złamałem drzewo do końca, które było ugryzione przez sarnę a finalnie zebrałem 190g haha😂😂😂" 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmix 103 Napisano 25 Lipca 2021 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bania301 4 Napisano 2 Września 2021 dwa inne łebki.... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MGR Anubis 15 Napisano 24 Lipca 2022 Blueberry Gum auto , jedna z kilku innych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 31 Maja Moje mini automaty balkonowe 😅. Purple punch bez treningu kwitnie już tydzień. NL po toppingu i lekkim lst pokazał pierwsze preflowery. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frodogm1312 33 Napisano 10 Czerwca Auto lsd Auto Purple lemonade Auto Ak47 I 4 nie pamiętam 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 15 Czerwca Purple punch auto 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 20 Czerwca Dziewczyny wieczorową porą 😎 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach