PoliszGrower 2 Napisano 5 Lipca 2020 Witam wszystkich! Potrzebuję pomocy, nie wiem dlaczego pojawiają się na liściach takie białe plamki i co to jest, prosze o pomoc co z tym robić pozdro! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 5 Lipca 2020 @PoliszGrower sprawdź pod liśćmi czy nie masz żadnych małych robaczkow. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bibkopek 0 Napisano 12 Lipca 2020 @PoliszGrower Mam ten sam problem, znalazłeś jakieś rozwiązanie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Lipca 2020 @Bibkopek przędziorki, mszyce, pewnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magik88 5 Napisano 24 Lipca Czołem Panowie, Mam podobny problem, uznałem, że nie będę zakładał nowego tematu. Masa białych plamek na liściach, z żoną próbujemy zrobić LST pierwszy raz i takie coś wyszło. Obejrzałem liście od dołu - zero robaczków. pH musi być dobre, każde podlewanie jest okraszone miernikiem w konewce. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach