EneDue 446 Napisano 21 Lipca 2020 Podlewaj je większą ilością wody bo po zdjęciach widać że mają suszę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peya 3 Napisano 9 Sierpnia 2020 Elo! Witam wszystkich! Piéć tygodni mineło od kiełka. Teraz dwa tygodnie mnie nie było ale panie przetrwały i zaczeły kwitnáć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 9 Sierpnia 2020 @Peya to podlewaj bo upały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peya 3 Napisano 10 Sierpnia 2020 Witam wszystkich! Chcé dawać moim modelkom canna terra flores i 13/14 PK tylko nie jestem pewien z tym pk czy poczekać troché jak bardziej rozkwitnie . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Peya śmiało lej ta canne, a pk wrzuć znacznie potem jak uformują sie topy wtedy ladnie zaczną puchnąć. Obstawiam Jeszcze parę tyg, z fartem ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peya 3 Napisano 11 Sierpnia 2020 @GreenKush dziéki. Pozdrawiam! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peya 3 Napisano 14 Sierpnia 2020 Canna dawać co drugie podlanie czy za kazdym razem dodewaard @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 14 Sierpnia 2020 @Peya co drugie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peya 3 Napisano 23 Sierpnia 2020 Witam! Mineło 8 tygodni od kła. Tak wygládajá na dzień dzisiejszy. Jak myślicie jak długo do ścinki bo nie wiem czy lać już to PK . Mam pytanie, czy potrafi ktoś określić który plant to Widow a który Master Kush? Słabiutkie te topki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 23 Sierpnia 2020 (edytowane) @Peya jeszcze napuchna, dajesz nawozy? Edit. Przeczytalam caly post I mysle że powinienes lac nawozy, jeszcze jakies 4tyg przed tobą. No i nie da się teraz powiedzieć która odmiana to widow a ktora master kush. Można strzelać? Edytowane 23 Sierpnia 2020 przez Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peya 3 Napisano 23 Sierpnia 2020 Tak, leje 15ml na 3l wody co drugie podlanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 23 Sierpnia 2020 Ale pk też możesz juz lać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Sierpnia 2020 Ja bym obstawiał że white widow po lewej a z prawej Master Kush @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 23 Sierpnia 2020 (edytowane) @Seba691 chyba kazdy tak będzie obstawiał, wiekszosc osób na forum wie jak mniej wiecej wyglada white widow, ale patrząc na white widow moje ktore scielam 2tyg temu to wyglądało jak to po prawej ? Edytowane 23 Sierpnia 2020 przez Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Sierpnia 2020 @Farmerka niby tak ale porównując dwa konkretne gatunki to mi jakoś tak to właśnie pasuje no ale może i się mylę. Tak tylko pisze... ? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 23 Sierpnia 2020 @Seba691 no można założyć że jest tak jak piszesz i tak będzie tak samo smakować ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 23 Sierpnia 2020 Moje WW AF byly Jak ta z prawej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peya 3 Napisano 23 Sierpnia 2020 Dobra tak zrobie. Ale wszystko w jednym podlaniem czy na przemian? Haaahaa. ? Czyli zostawiamy lewy withe widow prawy master kush. Dziekuje za wypowiedzi i ocene. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 23 Sierpnia 2020 @Peya teoretycznie sativa ma mniejsze bardziej rozsiane topy a indica bardziej zbite grube. To tylko teoria ale u mnie działa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peya 3 Napisano 29 Sierpnia 2020 Witam! Mam problem z przedziorki. Pryskałem canna cure ale za bardzo nie pomogło musze kupić jakáś chemie tylko czy nie zaszkodzi topom ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach