Peya 3 Napisano 4 Lipca 2020 Witam wszystkich! Chce zrobic fotorelacje ponieważ prawie wszystkie tematy które czytałem nie sá do prowadzone do końca . Mam nadzieje ze mi sie uda i bede mogł to opisywać. Wiem ze jest troche za pózno na planty oudor ale zoboczymy jak to wyjdzie. Jest to jeden Master Kush i jeden White Widow obydwoje automaty. Planty majá trzy dni od kiełka. Przez pierwsze dwa tygodnie bedá rosły w srodku na parapecie .Poźniej pójdá na zewnatrz. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 4 Lipca 2020 Powodzenia ?? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peya 3 Napisano 4 Lipca 2020 ? dziëki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peya 3 Napisano 6 Lipca 2020 Elo ! 5 dzien. Planty wyciagajá sie do słońca . Robie im mały trening, codziennie bede je odwraca garbem zeby musiały sie prostować . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 6 Lipca 2020 @Peya dwa tygodnie na parapecie trzymać automaty, odbije się to na wzroście i plonie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 6 Lipca 2020 Potrzebują więcej światła bo się będą łamać. Póki są w domu skombinuj im jakieś doświetlenie. I czym prędzej wyrzuć je na dwór. Chyba że chcesz mieć patyka z małym topkiem i paroma liśćmi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peya 3 Napisano 6 Lipca 2020 Elo! To co myslicie zeby je na dwor dac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 7 Lipca 2020 @Peya dawaj dawaj. Ja na szybko 2 automaty ogarnąłem i po ok tygodniu czasu dawałem już w ziemię (dałbym szybciej tylko mnie nie było). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peya 3 Napisano 19 Lipca 2020 Elo! Drugi tydzień życia . Dzisiaj dopiero planty dałem na dwór ponieważ pogoda była kiepska . Sá w docelowych doniczkach 18 litrowych . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Lipca 2020 co tu się ?? co one takie uwalone od ziemi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 19 Lipca 2020 @Peya podlej je @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 20 Lipca 2020 Zmasakrowane jak stażystki w burdelu I na bank chce im się pić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peya 3 Napisano 20 Lipca 2020 ??? Dzeszcz padał i býłem troche nie ogarniety ?. Dzisiaj je podmyje. Bedä jak modelki na pierwszym wybiegu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 20 Lipca 2020 @Peya dobrze. Bo pamiętaj mądrość przekazywana od pokoleń "jak dbasz tak masz" @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peya 3 Napisano 20 Lipca 2020 Dzieki Dzeszcz padał i býłem troche nie ogarniety ?. Dzisiaj je podmyje. Bedä jak modelki na pierwszym wybiegu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peya 3 Napisano 20 Lipca 2020 Elo! Wiecie co majá mokro ale lekko oklapniete sá . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Lipca 2020 @Peya jak tam susza jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peya 3 Napisano 20 Lipca 2020 Co myslicie o tym? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 20 Lipca 2020 @Peya to chyba na kwitnienie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peya 3 Napisano 20 Lipca 2020 Wlasnie o to chodzi ze na wzrost i kwitnienie pisza . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach