KnockRDT 0 Napisano 5 Lipca 2020 @Farmerka może się wydać śmieszczne ale : łamać na noc czy teraz lepiej czy nie ma to znaczenia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 5 Lipca 2020 @KnockRDT szczerze to nie wiem czy to ma znaczenie kiedy złamiesz, a tylko dla ciebie nie chce mi się tego szukać ? raczej nie, więc łam kiedy chcesz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Lipca 2020 59 minut temu, KnockRDT napisał: Tzn najlepiej jakby była mniejsza i w boki się rozrastała. @KnockRDT to daj im światła bo to od światła zależy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KnockRDT 0 Napisano 5 Lipca 2020 (edytowane) @Farmerka nadłamałem jedną wiesz jak to jest nie jak mi 3 kaktusy uschły to wole nie ryzykować dwóch panienek tak to mi chociaż jedna zostanie teraz ją czymś przypnę dla LST Edytowane 5 Lipca 2020 przez KnockRDT @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 5 Lipca 2020 @KnockRDT wolisz nie ryzykować? Jak chcesz. ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 5 Lipca 2020 @KnockRDT za późno wszedłem. Jak boisz się ją tak łamać jak to zrobiłeś to możesz zrobić tak: Chwytasz badyl palcem wskazującym i kciukiem i ściskasz aż chrupnie następnie w tym samym miejscu ale po przekątnej tak samo. W tym miejscu zrobi się zgrubienie. Spowolni to lekko wzrost ale więcej soków dostaną partie poniżej. Możesz tak zrobić co piętro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 5 Lipca 2020 @Bimbrownik pozwolę sobie się wtrącić, czy podczas flo tez można robić takie akcje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 5 Lipca 2020 @SicWolf na flo nie powinno się chyba że musisz, a roślina jest w bardzo wczesnej fazie kwitnienia. Takie są teorie żeby na flo nie trenować bo zamiast w kwiaty będzie energię brała na regenerację jednak zauważyłem, że początkujący popadają w pewne skrajności Naprawdę musiał byś bardzo skrzywdzić roślinę żeby dała słaby plon. Jakieś podcinali liści czy popkornu w fazie flo według mnie nie pogorszy plonów. Oczywiście, ten popkorn też da kilka g ale zabierze też część energii z góry. Więc nie bać się i nie panikować tylko działać z głową 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KnockRDT 0 Napisano 6 Lipca 2020 (edytowane) On 7/5/2020 at 9:29 PM, Bimbrownik said: @KnockRDT za późno wszedłem. Jak boisz się ją tak łamać jak to zrobiłeś to możesz zrobić tak: Chwytasz badyl palcem wskazującym i kciukiem i ściskasz aż chrupnie następnie w tym samym miejscu ale po przekątnej tak samo. W tym miejscu zrobi się zgrubienie. Spowolni to lekko wzrost ale więcej soków dostaną partie poniżej. Możesz tak zrobić co piętro Czyli tego samego dnia co każde pietro pościskać czy trzeba dać jej odpoczynek 1-2-3 dni po każdym piętrze ? Masz racje pozwolę sę poekperymentować na nich już lst, sciskanie łamanie supercropping Zastanawiam się nad kupnem VIPARSPECTRA P1000 lub SF1000 do nich , zamierzam ciśnąć konopie pod olejki CBD bo to fajna sprawa. https://www.viparspectra.com/products/pro-series-p1000 z namiotem 60x60 i już wtedy 4 roślinki wychowa Bo 0.60x0.60 to 0,36 a ona pokrywa 0.76m2 na wysokości 45cm także wystarczy na 4 roślinki nawet gdy będzie wyżej wisiała Edytowane 6 Lipca 2020 przez KnockRDT @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Lipca 2020 @KnockRDT tak, od razu robisz co masz robić i dajesz jej spokój. Jeden czy dwa dni ona się i tak nie odbije więc atakujesz i obserujesz. CBD 12€ za 1g. Netto było 1.3g ale ani to ładne ani pachnące i sporo nasion wypadło, a w smaku jak zwietrzały tytoń @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 23 Sierpnia 2020 @KnockRDT z tego co czytalem to ponoc najlepiej lamac z rana I nastepnie podlac , niby roslina szybciej sie zregeneruje ,poniewaz swiatlo pomoze jej szybciej sie zregenerowac , ja ostatnio polamalem tak z 15-20 galazek I odrazu na nastepny dzien mi powstawaly ,jestem zadowolony z tego Co z roslinkami ,samo zobaczylem ze to temat z przed miesiaca shit. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach