Chris 0 Napisano 3 Lipca 2020 Yo wszystkim. Hoduje moją pierwszą roślinkę jest to szczep od AK47 - Royal AK outdoor. Dla wygody w doniczce sobie rośnie dzisiaj przesadzam go do 10L. Mam problem bo właśnie zauważyłem, że coś dziwnego wyrosło przy łodydze i mocno nie jej trzyma. Jeśli ktoś by mógł powiedzieć co to jest i czy mam to zdjąć czy zostawić nie używam żadnych nawozów tylko woda i słońce. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 3 Lipca 2020 @Chris to jakiś owad chyba zostawił... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 3 Lipca 2020 Haha to napewno jajka czyjeś ? wyrzuć No i jak ona kwitnie to raczej już nie przesadzaj jej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chris 0 Napisano 3 Lipca 2020 Kurde na pewno jej nie przesadzać? Bo ma dość małą tą doniczkę teraz a chciałem w chociaż 10l wstawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 3 Lipca 2020 @Chris nie już nie przesadzaj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 3 Lipca 2020 @Chris plonu ci to nie zwiększy, a możesz zestresowac ja. Następnym razem pamiętaj, żeby przesadzić przed kwitnieniem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 3 Lipca 2020 @Chris wytnij to i wywal bo to jakieś robale jaja złożyły 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjrTOMMY 8 Napisano 10 Września 2020 jajeczka to są na pewno. trzeba dokładnie całą roslinę oglądnąć i takie coś wywalić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 10 Września 2020 @mjrTOMMY Ty patrzysz na daty dodanych tematow i poprzednie komentarze? ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjrTOMMY 8 Napisano 11 Września 2020 (edytowane) tiiaa patrzę, ale ludzie czytają starsze wpisy i może się to już konkretnemu człowiekowi nie przyda, ale inni czasem się zorientują w temacie. poza tym ludzie czasem przeglądając forum... palą coś... i ... Edytowane 11 Września 2020 przez mjrTOMMY @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 12 Września 2020 @Farmerka To nic że za późno ważne że są dobre intencje ,chęć pomocy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach