Tester 1,407 Napisano 4 Marca 2019 (edytowane) Uprawa pod lampami jak i pod gołym niebem ma swoje różne plusy i minusy. W uprawie pod lampami przeważnie jakość kwiatów jest lepsza niż na outdoorze, chociaż gdy wybierzemy odpowiednia odmianę na outdoor możemy także uzyskać wysoką jakość suszu. Gdzie bardziej lubicie uprawiać konopie na outdoorze czy indoorze, a może tu i tu ? Edytowane 4 Marca 2019 przez Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 27 Czerwca 2019 ja lubię jak jest sezon na outdoorze wręcz uwielbiam, bardziej niż na indoor, ale w ziemie też jest fajnie odpalić boksa i patrzeć jak rosną roślinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 21 Lipca 2019 ja z racji że mam wszystko pod kontrolą wolę indoor 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 21 Lipca 2019 Ja lubie indoor za to że w zimie mogę sobie uprawiać ziółko i outdoor wtedy mam za darmo energie słoneczną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 21 Lipca 2019 ja wole outdoor lubie po prostu tą przygodę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 21 Lipca 2019 outdoor wolę dlatego bo nie mam warunków na indoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 21 Lipca 2019 na outdoorze co prawda jest fajna przygoda ale czasem jest on męczący wole jednak indoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 21 Lipca 2019 lubie outdoor ale bardziej wolę indoor na outdoorze przewalone jest z tymi muchami i ogólnie owadami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 21 Lipca 2019 outdoor wolę zdecydowanie, nie miałem porównania z indorem ale chyba jednak outdoor lubię patrzeć jak w naturze rosną krzaczki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 21 Lipca 2019 wolał bym indoor ale jestem zmuszony robić outdoor, nie lubie najbardziej owadów i wężów (żmij, czy zaskrońców) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 21 Lipca 2019 outdoor jest specyficzny to pewnego rodzaju przygoda i mi to odpowiada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 21 Lipca 2019 ja ta preferuje outdoor może jest bardziej uciążliwy i przypałowy od indoora ale więcej plonów można zgarnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 21 Lipca 2019 na oucie łatwiej o przypał a na indorze jeśli nie wie nikt że uprawiamy krzaki to jesteśmy bezpieczni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjrTOMMY 8 Napisano 10 Września 2020 u mnie naprawdę trudno o dobrego spota. mam wrażenie, że miałem więcej szczęścia niż rozumu, ze cos z tego wychodziło. chodzi mi o bezpieczeństwo. chociaż bywało różnie. raz w połowie wakacji na mój spot wjechały buldożery i zaczęli równać teren. poza tym uprawiam sezonówki , głównie z klonów, więc jeden rok = jedne zbiory. a box , to spokój i wygoda. ale trochę mało miejsca i dużo większe wydatki. więc cały rok box plus parę małych , nie za bezpiecznych spotów (bez napalania się). poza tym w boxsie w marcu, kwietniu uprawiam matki klonów na outa. gdybym musiał wybierać, to zostałbym przy boxie. dobry tytuł : "MATKA KLONÓW"? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 29 Czerwca 2022 @Tester Ja stanowczo indoor, to jest przyjemne i wygodne, a outdoor to męczarnia latanie na spota przenoszenie tam różnych rzeczy, owady, kleszcze, pokrzywy dają się we znaki. Ruszyłem z out bo nie miałem wyjścia, ale jak tylko go skończę to zacznę in, a nigdy więcej nie wybiorę się na out bo mam go serdecznie dosyć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 71 Napisano 18 Sierpnia Indoor, patrzysz jak rosną sobie dziewczynki... Outdoor ma to do siebie że dzieje się to w lesie co też uwielbiam, sam częściej jestem tam niż w mieście, jednak wybieram indoor, wszystko pod kontrolą mam wtedy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach