Mnich 70 Napisano 14 Września Z holenderskiej strony, pisałem o tym z Tobą Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 70 Napisano 14 Września (edytowane) No dobra, nie będę z nimi walczył o kilka pestek i składał reklamacji, więc zapytam, gdzie mogę dostać Nasionka Shamballa Kush. Jak ktoś wie proszę dać znać Edytowane 14 Września przez Mnich @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 14 Września (edytowane) @Mnich normalnie reklamuj to gowno. Jechac z nimi, nie ma co odpuszczać. Jeden e-mail ze zdjęciem powinien załatwić sprawę, no i oczywiście przeprosiny się należą. Edytowane 14 Września przez Boczelli 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 70 Napisano 14 Września Wysłałem im e-mail... ciekawe co zrobią z tym. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach