KamiiLo 1 Napisano 29 Czerwca 2020 siema, jaki panel byłby git pod 80x80x160? chcialbym się zamknąć w 1000 zł, ale mogę dopłacić ewentualnie. Mysle nad mars hydro ts1000 albo o viparspectra p1500. Wybralbym marsa ale nie wiem czy da rade na flo(na stronie producenta jest ze do 60x60), a viparspectra ponoć daje rade na flo do 75x75. Co sądzicie? Czy macie do polecenia jakieś alternatywy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 29 Czerwca 2020 @KamiiLo te kwadraciaki.... @CheMsKuN co byś mu poradził ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 29 Czerwca 2020 Lumatek attis 200W jest na taką powiechrznie 80x80. Ja właśnie zakupiłem taki tylko będę oświetlał 60x60. https://lumatek-lighting.com/lumatek-attis-200w/ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamiiLo 1 Napisano 29 Czerwca 2020 (edytowane) @Dobry_Człowiek! Czy jest warty swojej ceny? Prawie 3x więcej niż mars, pytanie czy się to zwróci ? Podałbyś mi skad zamawiałeś, bo ciezko mi znaleźć stronę z dobrymi opiniami? (myślałem o nim, ale nie mogę znaleźć żadnych rozległych opinii na jego temat i tylko to mnie wstrzymuje) Edytowane 29 Czerwca 2020 przez KamiiLo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 29 Czerwca 2020 @KamiiLo ponoć jedne z lepszych lumateki są 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 30 Czerwca 2020 (edytowane) @KamiiLo kupiłem u nich https://diyleduk.com/products/lumatek-attis-200w-led-grow-light tylko nie ma narazie na magazynie. Musisz napisać i zapytać kiedy będą. To jest nowość na rynku dlatego trudno z dostępnością. Opinie zbiera same dobre. Ja narazie testuje, mam fotorelację. I na tą chwilę jest wszystko wporzadku. Tutaj moja fotorelacja. Zapraszam Edytowane 30 Czerwca 2020 przez Dobry_Człowiek! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamiiLo 1 Napisano 30 Czerwca 2020 Dobra panowie dzięki za odpowiedzi, zakupiłem tego Lumateka, mam nadzieje ze cena adekwatna jest do jakości i nie będę żałował ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 30 Czerwca 2020 @KamiiLo Bedziesz zadowolony. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 30 Czerwca 2020 @KamiiLo to czekamy na fotorelacje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach