swistbuds 72 Napisano 21 Października (edytowane) @Boczelli @WBB Ja mam polinator. W jakim celu chcecie go używać? Można przetoczyć przez niego kiepski materiał i będzie zajebiście wyglądał ale gorzej z klepaniem bo wypada dużo kifu z niego. A dobrego fajnego materiału uważam że nie ma co pchać bo jeśli wypadnie ten kif to z automatu temat staje się słabszy. Zaraz znajdę video na YT to sobie zobaczycie jak to się robi mniej więcej https://m.youtube.com/watch?v=XmYtwfgbzF4&t=8s Edytowane 21 Października przez swistbuds 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 21 Października @swistbuds no właśnie o poprawę wyglądu mi chodziło. Masz ten oryginalny czy jakas samorobke? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 72 Napisano 21 Października @Boczelli @Boczelli Ja akurat odkupiłem od znajomego. Mój jest mały na 20g około. Myślę że sam możesz sobie to zrobić . W tym bębnie musi być coś co będzie mieszało i ogólnie to ma się tam turglac tzn na najmniejszych obrotach 3-5min i gotowe. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 21 Października @swistbuds masz jakieś foty tego sprzętu I jak temat wyglada przed i po zabiegu? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 21 Października @Boczelli drąż temata.... lubię takie rzeczy widzieć i wiedzieć 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 72 Napisano 21 Października @Boczelli Bede na chacie to zrobię Ci zdjęcie. Ziomek coś dawał ok 120e tak mówił. Nie mam żadnych zdjęć ale to wszystko wygląda jak na tym filmiku . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 21 Października @swistbuds Tez jestem ciekawy jak to urzadzenie wyglada i jak ten beben w srodku. 🙂 mozna by cos takiego samemu zrobic 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 21 Października @swistbuds poprosze 😉 Znalazłem mniejszy https://www.amazon.nl/Pollinator-Secret-Box-drooghars-extractie-verwisselbare/dp/B0B6F8RQMK/ref=asc_df_B0B6F8RQMK/?tag=nlshogostdsp-21&linkCode=df0&hvadid=709964801990&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=1669869454155777234&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9064377&hvtargid=pla-1752044876390&psc=1&mcid=7f80c241fdf7371eb4ca570603a76021&gad_source=1 Ciekawy tylko jestem jakie te topy rzeczywiscie wychodza. @Mooshrom ja właśnie kiedys zrobilem ze sloika podpiętego do wkretarki ale chyba brakowało w "bebnie" czegoś co by ubijalo te topy. Może zrobie prototyp vol2 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 72 Napisano 21 Października (edytowane) @Boczelli mam bardzo podobny tylko że pudełko przezroczyste mam. Mój bęben ma 150mikronow. Za każdym razem efekt taki sam zbite kulki. Wszystko fajnie ale to tylko taki efekt wow. Mam ten polinator dobre 3lata i pamiętam jak zrobiłem to pierwszy raz i odrazu pokazałem dla wszystkich moich ziomków jak to działa żeby nie dali się w huja zrobić i gówna nie brali... @Boczelli Sorry mam 180micronow. Dawno tego nie używałem i zapomniałem po prostu. @swistbuds Jak topy są luzne będziesz miał odpadu trochę no i kifu też się zbierze . To można samemu ogarnąc nie trzeba kupować. Edytowane 21 Października przez swistbuds 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 21 Października (edytowane) @swistbuds to plastikowe cos co jest w tym bebnie jest tak przytwierdzone czy luzem? Edytowane 21 Października przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 72 Napisano 21 Października (edytowane) @Boczelli Jest luzem. Jak turglam na najniższych obrotach to przez ten plastik się tak jakby mieszają i turglaja się w środku. Nic skomplikowanego tam nie ma. Widziałem w tych większych wersjach sa po takie trzy w środku i są przytwierdzone. Ale efekt zawsze jest ten sam i nie trzeba wydawać kupy kasy na jakiś zajebisty. Aktualnie jestem pusty. Kosa przewidywana na święta . W namiocie mam same hybrydy z przewagą indici. Jeśli któraś trafi się luźna pokaże Ci ten efekt przed i po przetoczeniu. Edytowane 21 Października przez swistbuds 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 27 Października @DwK masz jakiś schemat treningów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach