Juras80 273 Napisano 24 Czerwca 2020 Pewnie już ktoś to wymyśliła przedemną ale się i tak podziale informacją. otóż biorę do szklanej strzykawki 20 dwa gramy dobrych topów zalewam do pełna olejkiem do e fajki zatykam strzykawkę. Wrzucam do wody i gotuje powoli 30 min po tem leży sobie i nabiera mocy a ja dolewam do fajeczki. Olejek zapachowy nic nie czuć zioła można palić wsadzie bez przypału fajnie miło kręci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 24 Czerwca 2020 Miałem syntetyczne THC do e-peta. Rozcieńczałem go 1:10 z olejkiem. 1-2 buchy wystarczały by się skopcić. Efekt był nagły, trwał ok 1-1.5h i nagle ustępował, bez efektu "zaczyna puszczać" tylko bach i bach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Lipca 2020 a co z tą witaminą co się odkładała na płucach ? Było dużo śmierci z tego powodu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 2 Lipca 2020 1 godzinę temu, fxxx1337 napisał: a co z tą witaminą co się odkładała na płucach ? Było dużo śmierci z tego powodu Jaką niby ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Lipca 2020 Witamina (chyba A) osiada na płucach i powoduje problemy wydolnościowe i w wyniku tego śmierć. Już kilkaset osób umarło od tego w USA, więc nie polecam eksperymentowania z thc w olejkach 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 2 Lipca 2020 @fxxx1337 widzisz, z tymi olejkami to nie wiadomo do końca jak to jest. Ja miałem jakiś czarnorynkowy od znajomego, kupowane za Bitcoiny więc nie wiadomo co jest w środku jak z dopalaczami natomiast pytałem u siebie jak to jest z medycznym Cannabis to powiedziano mi, że na receptę w aptece na zamówienie ale nie susz jak w PL tylko właśnie olejek lub RSO. Wydaje mi się że ta afera z USA wynikła z syntetycznego THC jednakże palenie analogowych fajek czy e-fajek jest szkodliwe samo w sobie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Lipca 2020 Ja w CBD ani THC się nie bawię ? to mi wystarczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 2 Lipca 2020 @fxxx1337 parownik na gotowe grzałki czy sam robisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Lipca 2020 gotowe meshe, wystarczy tylko nagiąć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach