WielebnyMerry 382 Napisano 24 Czerwca 2020 Witam, możecie mi powiedzieć dlaczego nasionko po 24h Nie chce opaść na dno szklanki! Woda odstana, kr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Czerwca 2020 @Obcyk19 dawaj na waciki starczy jej 24h @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 24 Czerwca 2020 Ale sionko powinno opaść a nie opada, pecha mam z nasionami, ale dam je na wacik na kilka dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 24 Czerwca 2020 4 godziny temu, Obcyk19 napisał: Ale sionko powinno opaść a nie opada Bzdura totalna. Ja np. juz od lat kielkuje w wodzie, kielkowalnosc bliska 100%. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 24 Czerwca 2020 Woda z mózgu. Dobra wrzucam do wody z powrotem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach