Szym 866 Napisano 25 Sierpnia 2020 @boruwadinho10 na indoor 10l doniczki są akurat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 Napisano 26 Sierpnia 2020 @Szym ja na dworze sadzę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Sierpnia 2020 @boruwadinho10 10 l to na automaty na pełnosezonówki to z 50l jak out @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 Napisano 27 Sierpnia 2020 @Szym to jest automat outdoor/indoor brałem łatwe w uprawie bo drugi raz sadzę dla tego się zastanawiam czy automat może być w 10L @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Sierpnia 2020 @boruwadinho10 jak automat to tak, tylko już za późno na sadzenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Sierpnia 2020 @boruwadinho10 10 litrów dobra doniczka nada się i będzie rosło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 Napisano 1 Września 2020 (edytowane) @Szym z tym się zgodzę ale nie przewidziałem że w tym roku takie chujowe lato będzie w tamtym roku w czerwcu sadziłem i we wrześniu suszenie robiłem ale odmiana była white widow teraz mandarine haze czy jakoś tak mam Edytowane 1 Września 2020 przez boruwadinho10 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 Napisano 8 Września 2020 powiem tak przez to lato wtym roku małe mi rośnie powalone to lato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 Napisano 11 Września 2020 ja mam takie pytanie czy przez to że tak mało słońca było w tym roku takie mało może rosnąć czy czegoś brakuje podlewam nawozem ale co piąte podlewanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Września 2020 @boruwadinho10 słońce to podstawa, pewnie nie zapewniłeś odpowiednich warunków i tak to bywa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 Napisano 11 Września 2020 @Szym zapewnić zapewniłem minus taki że w tym roku dużo deszczu mało słońca było i to mnie wkurzyło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 Napisano 21 Września 2020 @Szym jak dobrze wysuszyć bo chcę już wiedzieć mam do dyspozycji szklarnie komórkę do starego kurnika brak kluczy więc tam nie mogę a komórka nie ma drzwi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 21 Września 2020 @boruwadinho10 normalnie, powiesić topa czy położyć i tyle, tylko na wilgotność trzeba uważać łatwo o pleche @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 Napisano 21 Września 2020 @Szym mogę w szklarni bo cos przeglądając Internet napotkałem się ze stwierdzeniem że musi być w ciemni bo smak wtedy lepszy a na słońcu smak się psuje tak się spotkałem ze zdaniem w necie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Września 2020 @boruwadinho10 światło rozkłada thc, i moc spada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 Napisano 28 Września 2020 dla tego dałem je do spiżarni gdzie jest wiecznie ciemno pomimo otwartych drzwi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach