Tester 1,408 Napisano 21 Lipca 2020 @boruwadinho10 zapewnij roślinie światło bo się wyciąga, łodygę można w ziemie dać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 Napisano 21 Lipca 2020 @Tester łodyga jest cały czas w ziemi ale stopniowo przesadzam chcę do 20L donic dać je żeby wyrosły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 Napisano 3 Sierpnia 2020 witam mam pytanie dlaczego mi kwitnie na leżąco łodyga wcale nie stoi tylko leży ale rośnie i nie wiem czy się podniesie czy nie trochę się zgięła w łuk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 3 Sierpnia 2020 @boruwadinho10 nie wiem o co ci chodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Tester jutro zrobię foto to wyślę bo teraz na dworze jest kwiatek a już noc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 Napisano 4 Sierpnia 2020 własnie oto mi chodzi bo ona tak rośnie a nie prosto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Sierpnia 2020 @boruwadinho10 bo nie ma światła odpowiedniego i się wyciąga i do tego wiadra / doniczki było do końca nasypać ziemię a nie na dnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Sierpnia 2020 Podsyp to pod sam koniec doniczki i daj ją albo na dwór na słońce albo pod lampe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 Napisano 4 Sierpnia 2020 oki dziękuje pod słońcem cały czas stała ale teraz wniosłem pod daszek bo za dużo wody od deszczu dostała leje od rana bez słońca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 Napisano 18 Sierpnia 2020 witam mam takie pytnie jak na razie raz dałem nawóz i mam żółte liście czemu?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 18 Sierpnia 2020 @boruwadinho10 pokaż rośline @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 Napisano 19 Sierpnia 2020 no chodzi o to że żółte liście mi się robią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Sierpnia 2020 @boruwadinho10 podlej dolomitem+ azot @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 Napisano 20 Sierpnia 2020 a biohamus wystarczy bo mam biohamu?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonaMagda 0 Napisano 20 Sierpnia 2020 Ja mam taki problem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 20 Sierpnia 2020 @ZielonaMagda problem masz inny, złe warunki uprawy @boruwadinho10 on trochę słaby ale lać można @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 Napisano 20 Sierpnia 2020 @Tester właśnie mam z tamtego roku biohamus bo używałem dla tego się zstanawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 Napisano 24 Sierpnia 2020 ja mam dalej problem z liśćmi bo coraz więcej mam żółtych nie które już wysuszyły się i się kruszą same czy mogę te suche oderwać?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Sierpnia 2020 @boruwadinho10 możesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 Napisano 25 Sierpnia 2020 @Szym dziękuję a mam takie pytanie jeszcze mam największe doniczki 10 litrów nie musi być duża roślina ale czy zakwitnie i topy będą w sadzeniu do 10 litrów ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach