ernestini 0 Napisano 17 Czerwca 2020 Siemka jestem nowy tutaj dopiero zaczynam, otóż konopie przeznaczone outdoor powinny rosnąć w Ziemi. Mam bardzo dobrego safe spota, otóż opuszczony budynek do którego nie ma dostępu, żaden grzybiarz się tam nie przypałęta. Wykminiłem sobie że wezmę doniczki butelkę z wodą i rozłożę jakaś tkaninę tak żeby ziemia w doniczce była cały czas mokra (starczy na tydzień). Co jakiś czas bym tam zaglądał. Co sądzicie na ten temat? Chyba zdecyduje się na ak47 auto, wydaje mi się że dobre dla początkujących, dajcie jakieś porady lub podlinkujcie ważne rzeczy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 17 Czerwca 2020 @ernestini z tą tkaniną nie wiem czy dobry pomysł, co do uprawy out to musiał byś się pośpieszyć bo ostatni gwizdek już @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 17 Czerwca 2020 A fanatycy URBEX'u? Oni wszędzie chcą wleźć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach