Gość Napisano 16 Czerwca 2020 Witam , mam problem z plantem , nie jestem pewny czy to herma czy nie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 16 Czerwca 2020 Zdjęcia możesz wstawiać na forum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 16 Czerwca 2020 @Vampidrut daj fotki bezpośrednio na forum klikając dodaj pliki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Czerwca 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 16 Czerwca 2020 @Vampidrut tam nasiona są? jak tak to mogła się shermić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Czerwca 2020 6 minut temu, Tester napisał: @Vampidrut tam nasiona są? jak tak to mogła się shermić Nie mam pojęcia , jest to zbyt miękkie by stwierdzić czy to otoczka nasiona czy coś innego , jedynie co znalazłem w środku to coś na kształt ziarenka maku , coś bardzo małego w kształcie malutkiej kuleczki własnie rozmiarami przypominającymi ziarenko maku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 16 Czerwca 2020 @Vampidrut no to by herma była @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 17 Czerwca 2020 @Vampidrut Zadna herma, tam nawet jaj nie ma, a te czesci rosliny ktore pokazujesz to czesci kwiatow/topow, kielichy z ktorych wyjda slupki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 17 Czerwca 2020 @Vampidrut 10 godzin temu, Vampidrut napisał: znalazłem w środku to coś na kształt ziarenka maku , coś bardzo małego w kształcie malutkiej kuleczki własnie rozmiarami przypominającymi ziarenko maku masz fotkę tego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Czerwca 2020 Niestety nie mam foto , wrócę z pracy to popatrzę , za to mam inne miejsca gdzie to sie pojawia . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 19 Czerwca 2020 U mnie to samo wyroslo .. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 20 Czerwca 2020 @LubiePolatac u Ciebie krzak jest ewidentnie herma, widac jajka, a u @Vampidrut to zwykle kielichy. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 20 Czerwca 2020 @CheMsKuN c.huj hy to strzelil @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Czerwca 2020 Witam , jednak nie hermi , co mnie bardzo zadowoliło ? Ale na oku mam cały czas. Pozdr. A tu 3ci tydzień na bloom. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 29 Czerwca 2020 Moja psy zwinely.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach