Deiton 0 Napisano 9 Czerwca 2020 Witam, podaje info : NASIONA : AK47 AUTO Oświetlenie : HPS 400 (26 cm od szczytu) NAWOZY : BIOGROW BIO BLOOM DZIEN : 42 Temperatura 28-30 Wilgotność 40 PYTANIA : 1. DLACZEGO TAKA MAŁA ? I ile mniej więcej będę w stanie zebrać plonu jeśli wszystko pójdzie dobrze ? ( Zastosowałem lekki trening lst lecz roślinka się nieco wyciągnęła ) 2. Skąd wzięły się przebarwienia na końcówkach ? Jakieś pomysły ? 3. Czy te powiginane końcówki to normalne ? Jeśli nie to jaki tego może być powód ? Dziękuję za każdą opinie i porade i każda wskazowke, staram się interesować tematem ale stwierdziłem że i tak najlepiej napisać post konkretnie odnosząc się do mojej rośliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Czerwca 2020 2 minuty temu, Deiton napisał: DLACZEGO TAKA MAŁA ? I ile mniej więcej będę w stanie zebrać plonu jeśli wszystko pójdzie dobrze ? ( Zastosowałem lekki trening lst lecz roślinka się nieco wyciągnęła ) @Deiton to automat jak coś zepsujesz na starcie to odbija się to na wzroście 4 minuty temu, Deiton napisał: 2. Skąd wzięły się przebarwienia na końcówkach ? Jakieś pomysły ? 3. Czy te powiginane końcówki to normalne ? Jeśli nie to jaki tego może być powód ? masz mocną lampę mogło trochę krzaczka przypiekać, do tego pH gleby nie wiadomo jakie masz tak czy tak plon zbierzesz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deiton 0 Napisano 9 Czerwca 2020 @Szym pytanie jeszcze bo mam miernik elektryczny gleby i czasami zazwyczaj jak wysycha gleba to jest 7 czy na 7- demce można normalnie prowadzić rośliny i nie będzie im to przeszkadzalo ? Po za 7 nie wychodzi jedynie czasem zmniejszam do 6-6.5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Czerwca 2020 @Deiton to taka granica gdzie jest jeszcze powinno być ok jeśli chodzi o glebę, 6,5 idealne jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach