13crew 29 Napisano 8 Czerwca 2020 Ktoś by pomógł w doborze leda myślę nad tymi https://www.hetledwarenhuis.nl/webshop/led-groeilampen/led-kweeklamp-apollo/detail/474/apollo-falcon-60-pro-led-kweekstang.html https://www.hetledwarenhuis.nl/webshop/led-groeilampen/led-kweeklamp-growsun/detail/352/growsuniiledkweeklamp335watt.HTML Czy ktoś ma lepsze propozycje max do 3 tys zł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Czerwca 2020 @13crew na jaką powierzchnię ? @CheMsKuN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 9 Czerwca 2020 12 godzin temu, Tester napisał: @13crew na jaką powierzchnię ? @CheMsKuN Chce do 130 69 na 30 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 9 Czerwca 2020 @13crew Jak napiszesz po ludzku o jaka kakretnie pow. sie rozchodzi to cos pomyslimy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 9 Czerwca 2020 28 minut temu, CheMsKuN napisał: @13crew Jak napiszesz po ludzku o jaka kakretnie pow. sie rozchodzi to cos pomyslimy. Wysokość 130 Szerokość 70 na 35 ale chciałbym żeby w razie( W) można. Było to użyć w ciut większym boksie naprzyklad 2m wysokość szerokość 90na 90 lub teraz kupić jeden panel a potem przy tej opcji większego dokupić 2 taki sam. Narazie szukam światła fo tej szafy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 9 Czerwca 2020 70 na 35 z dupy wymiar, cierko cos dobrac, mam teraz gosci, puzniej cos wykompinuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 9 Czerwca 2020 @13crew Dobra. Pomysl nad zakupem dwoch takich paneli. https://ledam.pl/product/panel-cree-cxa2520-grow-led-60w Bedziesz mogl je wykorzystac w tym grow, i puzniej na pow. do 0.36m2. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Czerwca 2020 @13crew Nie wiem za co ten kciuk w dol, ale ok przjolem na klate. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Czerwca 2020 @CheMsKuN bo byś kurwa miał za dobrze gdyby Ci każdy słodził! Nie masz fr to pewnie się nie znasz tylko piszesz to co usłyszysz na mieście ? Będę Cię gnębił o tą fr ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Czerwca 2020 @Bimbrownik Teraz to juz nie ma sensu, fotorelka od momentu zaawansowanego flo mija sie z celem ? Ale wiesz co moze kolejne grow. Mam w planie posadzic tam kilka ciekawych odmian, miedzy innymi Narko Polo, moze juz o nich slyszales, polska produkcja, hybryda feminizowana. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Czerwca 2020 @CheMsKuN czytałem o niej i miałem na nią ochotę. To chyba od Przemka Zawadzkiego z wolnych konopi tylko kupowanie online to dla mnie ostateczność, ogólnie wszystkiego, nie tylko takich tematów. Wolę osobiście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Czerwca 2020 @Bimbrownik No jest lekkie zazdro. ze masz taka mozliwosc, ja musze zamawiac z zagranicy, Zazwyczaj zamawiam z Hiszpani, ale ostatnie zamowienie poszlo na PL, no i musze przyznac ze bylem pozytywnie zaskoczony. Nawet udalo mi sie ugadac z typem zeby nasiona wyslal nie przez sklep tylko nieoficjalnie (tak jak ja bym Tobie zaplacil przez paypal jako osobie prywatnej, a Ty mi wysylasz pestki) i jeszcze sprowadzil mi pestki ktorych generalnie wcale nie mial w asortymencie. Moge kupic nasiona bezposrednio ze sklepu w holandi, ale tam maja tylko standard, egzotykow tam nie kupisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Czerwca 2020 @CheMsKuN to fakt. U mnie sklep ma swoich 2 dystrybutorów u u nich zamawia, a oni od producentów. Dzięki nim mam nasiona których w katalogu jeszcze nie ma (może już są) ale na wiosnę były w przedsprzedaży. Ale czy Tropicana Poison jest takim egzotykiem to nie wiem, na pewno ładnie wygląda na zdjęciach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Czerwca 2020 @Bimbrownik Egzotyk co dla kazdego co innego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 12 Czerwca 2020 21 godzin temu, CheMsKuN napisał: @13crew Nie wiem za co ten kciuk w dol, ale ok przjolem na klate. Chce dobry panel. W rozsądnej cenie a to to raczej Shit @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 12 Czerwca 2020 Skąd wiesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 12 Czerwca 2020 @13crew to jak znajdziesz coś lepszego w takiej cenie to koniecznie daj znać tu na forum i wrzuć linka! Albo trzeba było napisać, że szukasz za np 1000zl to Nikt by Ci Ledama nie polecił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 12 Czerwca 2020 @Wentyl pisał że max 3000zl Mnie tylko zastanawia skąd wie, że ten ledam to badziew @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 12 Czerwca 2020 @Bimbrownik no ciekawe właśnie. Z tą ceną mi umknęło, faktycznie napisane. Ale na mój chłopski rozum ładowanie panelu za 3k do szafki "do oglądania" mija się z celem. Z drugiej strony, kto mu zabroni, ale ja bym nie skreślał uwag gościa, który akurat o ledach pojęcie ma. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 12 Czerwca 2020 @Wentyl wydaje mi się jednak, że to przez cenę i wygląd. Cena wiadomo, tanie to gówniane Wygląd...kilka naklejek z motylkami i serduszkami załatwił by sprawę. W końcu tam będą małe dziewczynki rosły 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach