Farben2 47 Napisano 16 Czerwca 2020 Znowu zmolestowałem cherrera obciołem dwa stożki wzrostu będą 4 szczyty je też bendę sztszygł tak aby rosly na szeszerokość ni nae wysokość gdyż bardzo zależy mi na tym żeby kszak był jak naj niższy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Czerwca 2020 @Wentyl oglądasz tutaj?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 20 Czerwca 2020 @Farmerka Dominik też tak robił w swoim hydro i ma busz. Wentyl robi bonsai. @Farben2 tylko nie przegap kwitnienia bo poobcinasz kwiaty ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 21 Czerwca 2020 @Farmerka @Bimbrownik trochę mnie nie było ale i nie ma co pokazywać. Jutro ( czy dzisiaj nawet) jakieś fotki wrzucę. @Farben2 zajrzyj do mnie, zobaczysz jak nisko można ? ale i tak będziesz musiał puścić do góry, chyba że topy chcesz ucinać. Sam top może mieć dużo więcej niż te 20cm które tam masz do barierki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 21 Czerwca 2020 (edytowane) Siema. Tak sobie myśle czy by z outa zrobić indor i wstawić dolnice z czema auto pod 2×HPS 250 . Jak myślicie Co Będzie wydajniejsze słońce 9 godzin czy owe oświetlenie ?. Herrer otsząsający sie po stresie z powodu dwuch uciętych stożków wzrostu Siema. Tak sobie myśle czy by z outa zrobić indor i wstawić dolnice z czema auto pod 2×HPS 250 . Jak myślicie Co Będzie wydajniejsze słońce 9 godzin czy owe oświetlenie ?. Herrer otsząsający sie po stresie z powodu dwuch uciętych stożków wzrostu. Mam też daw ledy po 300v chińskie,ale obawiam sie że bendą za słabe. Edytowane 21 Czerwca 2020 przez Farben2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Czerwca 2020 @Farben2 od ciebie zależy jak chcesz indoor, ja bym jednak zostawił outdoor to outdoor, indoor zawsze można zrobić kiedy masz na to ochotę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 21 Czerwca 2020 Co myślicie wyrośnie po za barierke? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 21 Czerwca 2020 @Farben2 może wyrosnąć jak nie będziesz naginał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 25 Czerwca 2020 @Farben2 wyrośnie, tak jak pisałam wcześniej. Na kwitnieniu napewno wyrośnie ? przyjdzie czas gdy już nie będziesz mógł naginać, a jeszcze trochę wtedy urosną. Nie myślałeś żeby podciąć te nogi od doniczki? Albo jak zacznie wychodzi za barierke to do boxa, przecież i tak masz ten pomysł gdzieś w głowie już. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 26 Czerwca 2020 Elo napalone mordki dzisiaj muszę opuścić moje rośliny na 4 dni nikt mi ich nie podleje, mam takie urządzenia do nawadniania ale wydaje mi sie że niezbyt dobrze się spisują. Wydaje mi sie że rosliny nie pszerosną barierek tym bardziej że zamaskowałem je troche. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 26 Czerwca 2020 @Farben2 4 dni na ostrym słońcu? po jednym dniu mogą potrzebować wody ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 26 Czerwca 2020 @Andi zabezpieczyłem sie mieco na takie okoliczności i dk każdej dolnicy dodałem 1kg włukna kokosowego myśle że jakiś efekt powinno to dać lecz czy da rade? Może mogłem więcej tego włukna wsypać do dolnic, a dolnica z herrerem ma podwójne dno do któregm O można nalać z 5litrów wody myśle że herrerowi nic nie będzie njbardziej obawiam sie o te 3 auto zobaczymy co będzie w środe W dniu 25/06/2020 o 13:26, Farmerka napisał: @Farben2 wyrośnie, tak jak pisałam wcześniej. Na kwitnieniu napewno wyrośnie ? przyjdzie czas gdy już nie będziesz mógł naginać, a jeszcze trochę wtedy urosną. Nie myślałeś żeby podciąć te nogi od doniczki? Albo jak zacznie wychodzi za barierke to do boxa, przecież i tak masz ten pomysł gdzieś w głowie wstawienie do bixa odpada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 26 Czerwca 2020 @Andi zabezpieczyłem sie mieco na takie okoliczności i dk każdej dolnicy dodałem 1kg włukna kokosowego myśle że jakiś efekt powinno to dać lecz czy da rade? Może mogłem więcej tego włukna wsypać do dolnic, a dolnica z herrerem ma podwójne dno do któregm O można nalać z 5litrów wody myśle że herrerowi nic nie będzie njbardziej obawiam sie o te 3 auto zobaczymy co będzie w środe W dniu 25/06/2020 o 13:26, Farmerka napisał: @Farben2 wyrośnie, tak jak pisałam wcześniej. Na kwitnieniu napewno wyrośnie ? przyjdzie czas gdy już nie będziesz mógł naginać, a jeszcze trochę wtedy urosną. Nie myślałeś żeby podciąć te nogi od doniczki? Albo jak zacznie wychodzi za barierke to do boxa, przecież i tak masz ten pomysł gdzieś w głowie wstawienie do bixa odpada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 1 Lipca 2020 Nie było mnie zaledwie 4 dni a te wariatki niemal że.pszerosły balustrade 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 5 Lipca 2020 Jack herrer , ułamałem jedną gałąź podczas naginania, i to dwa razy w jednym miejscu, zastanawiam się kiedy uciąć 4 stożki główne? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Lipca 2020 3 minuty temu, Farben2 napisał: zastanawiam się kiedy uciąć 4 stożki główne? w sensie fim, topping? możesz ciąć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 5 Lipca 2020 Tak sobie rosną, wydaje mi się że mają za małonświatła i psze to kiepske żniwa bendą , mam w zanadżu 4×hps250 wraz z coolt tubą, i zastabawiam się czy ich nie użyć..? a wy jak myślicie? Słońca mają od 9:20 do 17:30 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 5 Lipca 2020 To bardzo mało światła mają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 5 Lipca 2020 (edytowane) @EneDue światła mają więcej, słońca tylko 8h, po za tym widać, ze rosną Edytowane 5 Lipca 2020 przez SicWolf @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 5 Lipca 2020 @SicWolf wiem ale myślę że cień nie umożliwi im produkcję soczystych topów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach