EneDue 446 Napisano 10 Sierpnia 2020 Jak masz miejsce w bicie i światło 12/12 to dawaj do boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 13 Sierpnia 2020 Og kusch Herrer 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 17 Sierpnia 2020 Herrer w końcu zakwitł 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 19 Sierpnia 2020 Złe wieści z balkonu, white widow zaszedł plesnią, nic dziwnego bo topy bardzo zbite i twarde,pogoda też nie rozpieszcza i do tego słońce tylko od 9 do 18. Te czynniki zaważyły na zbiorach i to poważnie. Northren też nieco zapleśniał usunołem spleśniałe topy zfrowe jeszcze poczymam psTnajmniej do niedzieli i kosa.. og kusch wygląda na zdrowego i dochodzącego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Sierpnia 2020 no już popuchły trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 20 Sierpnia 2020 Zetne pare gałęzi bo doszedły. OG KUSH White widow 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 22 Sierpnia 2020 Og kusch cięcie nr 2. Nie doszwdł do końca,pleśń łapała. Tyle zostało z rośliny, reszte zostawie Northren @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 5 Września 2020 Herrer ,wczoraj znowu trenowałem go 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 5 Września 2020 Auto Og kusch jeszczr żyje, pojawiło się na nim pare małych odgałęzień Northreny też żyją , nawet zebrałem dziś z nich poplon, reszte zostawie,topy napewno jeszcze popuchną. White widow dała mi jeszcze pare pięknych topów i to tyle. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 11 Września 2020 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 15 Września 2020 Ile z czego wyszło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach