SicWolf 28 Napisano 5 Lipca 2020 @EneDue jasne, ze na out nie dostaniesz tego co na in bo wiele czynników nie jest zależne od Ciebie, chyba, ze sadzisz w szczerym polu a tutaj masz jeszcze automaty ? @Farben2 Ja doprowadziłbym do końca dziewczyny na out a jeśli tak bardzo chcesz mieć coś pod lampami to kiełkuj nowe, decyzja zawsze należy do Ciebie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Lipca 2020 @Farben2 no trochę to bez sensu masz sprzęt to kiełkuj nowe, a tym daj dojść na oucie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 5 Lipca 2020 2 godziny temu, Szym napisał: @Farben2 no trochę to bez sensu masz sprzęt to kiełkuj nowe, a tym daj dojść na oucie Bo chodzi o to że za 6 tygodni nie będzie mnie na chacie pszez 2 tygodnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Lipca 2020 @Farben2 to może lipa być z podlewaniem... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 6 Lipca 2020 6 godzin temu, Tester napisał: @Farben2 to może lipa być z podlewaniem... Nie może ponieważ mam.automatyczny kroplownik w zanadżu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 6 Lipca 2020 @Farben2 starczy na 2 tyg? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 6 Lipca 2020 5 godzin temu, Tester napisał: @Farben2 starczy na taką mam nadzieje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 14 Lipca 2020 Rośliny wytszymują 5 dni bez podlewania ? barierke może troche pszerosły ale maskuje poziomkami i kwiatkami. Myśle że nie będe musiał ciąć nóg dolnicy Cherrer jutro pobiore z niego klony będzie ich 12. Do boxa potszebuje max 8 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 16 Lipca 2020 "barierke może troche pszerosły ale maskuje poziomkami i kwiatkami." a nie mówiłam? ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 17 Lipca 2020 17 godzin temu, Farmerka napisał: "barierke może troche pszerosły ale maskuje poziomkami i kwiatkami." a nie mówiłam? ? A mówiłaś!! I miałaś rację, ale teraz to chyba już nie urosną, albo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 17 Lipca 2020 @Farben2 raczej nie powinny, ale napuchną?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 18 Lipca 2020 13 godzin temu, Farmerka napisał: @Farben2 raczej nie powinny, ale napuchną?? Tak właśnie mi ssię ie wydawało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 25 Lipca 2020 Cherrer w końcu pokazał płeć Na ostatnim zdjęciu jest tylko jeden kszak,jest prawientak wielki jak te 3 co były w jednej dolnicy posadzone, już wiem że najlepiej jest je sadzić w osobnych donicach. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 6 Sierpnia 2020 Jeden auto chyba doszedł,ale poczekam jeszcze tydzień może spuchnie ociupine, martwie sie o cherrera niby płeć pokazał ale nie kwitnie!? Obawiam się że może nie dojść na czas,ewentualnie do boxa wstawie na jesień jak nie dojdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) @Farben2 ciesz się że te balkonowe kwitną i na styk jest że ich nie widać Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 6 Sierpnia 2020 Właśnie sie ciesze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 9 Sierpnia 2020 Właśnie Northren poszedł pod kose tyle z niego zostało,zostawiłem niedojżałe topy,może zrewegetalizuje,zdażało im się już w pszeszłoś i. Reszta auto max 2tyx i kosa,coś mi sie tak zdaje Og,kusch White widow Northren Z herrerem to cięższa sprawa, uszkodziłem go pszez zaniedbany trening.na focie też jeden z 4 głównych odrostów co go uszkodziłem w początkach treningu. Roślina nadal nie kwitnie.dała mi za to 15 klonów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 10 Sierpnia 2020 On chyba jest za nisko. Może nie kwitnie bo brak mu słońca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 10 Sierpnia 2020 9 godzin temu, EneDue napisał: On chyba jest za nisko. Może nie kwitnie bo brak mu słońca Ah faktycznie! Za mało światła pada na kszak i dlatego nie kwitnie!jakie to proste teraz. Wychodzi na to że musze pszenieść go gdzieś gdzie jest więcej światła albo mi nie dojdzie na czas, bo chyba w końcu zakwitnie? Zastanawiam sie teraz na poważnie czy nie włożyć go do boxa bo nie mam gdzie indziej go pszenieść. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Sierpnia 2020 @Farben2 to dawaj do boksa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach