SicWolf 28 Napisano 13 Lipca 2020 Dobra.. przyznam się - nie wytrzymałem i pobrałem sampelka z WW, high jest umysłowy, euforyczny jakby chciało wjechać bardziej ale to jeszcze nie to ? ciekawostką dla mnie jest to, ze te boczne, pierwsze odrosty nie zatrzymały się i pozytywnie zaskoczyły swoim wzrostem ale dojdą o wiele później 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 20 Lipca 2020 (edytowane) Widzę, ze wątek jest rozchwytywany i rozmowy się kleją :)))) dzien 88 white widow, widać powoli bursztynowe trichomy tyle, ze strasznie nierównomiernie dojrzewa, zastanawiam się ile jeszcze ją trzymać? Purple Kush dzień 49 tutaj żadnych zastrzeżeń, ładnie fioletowieje Wypadło mi z głowy, topy muszą wisieć podczas suszenia czy mogę je wyłożyć na tacy aluminiowej i przekładać kiła razy dziennie żeby plecha nie weszła? Dostęp świeżego powietrza tez musi być czy jak, rozumiem, ze jeśli nie będzie przewiewu to łatwo pleśń może się pojawić? Edytowane 20 Lipca 2020 przez SicWolf @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 20 Lipca 2020 @SicWolf tak przewiew potrzebny aby plecha nie weszła , możesz na tacy suszyć tylko rozdrobnij topa mniejsze kawałki trichomów nie sprawdzałeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 20 Lipca 2020 @Tester napisałem, ze widać już bursztynowe trichomy ale mam słaby sprzęt do sprawdzania i urywam listki, kładę je na stół i wtedy coś tam widać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 20 Lipca 2020 @SicWolf potrzymaj jak nie ma plechy możliwe że jeszcze nabiorą masy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 22 Lipca 2020 Szału z jakością zdjęcia nie ma ale kto chce to zobaczy bursztynowe trichomy, myśle, ze kilka dni i kosa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 25 Lipca 2020 No i poszła kosa, został ścięty główny szczyt i dwa małe boczne a cztery dość pokaźne szczyty zostawiłem bo jeszcze im sporo do ścinki. Zbudowałem własną mini suszarnie wykorzystując karton, który znalazłem w domu, ma dwa otwory wentylacyjne na samym dole ? i na koniec pytanko czy te liście na których było więcej lub mniej trichomów mogę użyć do masła czy za mało i zostawić na jakieś jointy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Lipca 2020 @SicWolf jak są trichomy to bym je zjarał ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 25 Lipca 2020 @SicWolf poczekaj na łodygi i ze wszystkiego zrobisz masło. Póki co zamrażarka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 9 Sierpnia 2020 108 dzień white widow, pojawiło się trochę pleśni wiec nie zwlekałem i kosa. Z poprzedniego cięcia wyszła mi 5 palenia, które daje mocno kanapowy high, już wiem, ze to sativy bardziej mnie interesują ? A tu zdjęcie chwile po ścince, można zauważyć wciągnięte łodygi, szukały światła bo ogórki go zabrały ? 70 dzień Purple Kush, producent podaje 75 dni do zbioru od kiełka no i tym razem napisali prawdę ? Potrzymie ją jeszcze z tydzień, może te topy z dołu dojdą i będzie z nich jakiś pożytek ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 11 Sierpnia 2020 Na Purple Kush pojawiła się pleśń i się rozwija, kosa czy mogę jakoś zaradzić? Coś tam ręcznie usunąłem ale nie wszystko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 11 Sierpnia 2020 @SicWolf wytnij pleche, i ścinka albo trzymaj i obserwuj czy się nie pojawi znowu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Tester topy ładnie spuchnięte, nic dziwnego, ze weszła plecha bo tam zero dostępu świeżego powietrza ale wciąż mleczaki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 11 Sierpnia 2020 Cytat 108 dzień ( ಠ_ಠ) A ja czytałem, że tylko Haze potrzebują tyle czasu do dojrzewania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) @Aron wiesz co, u mnie mogło się tak przedłóżyć, ze względu na to, ze ogórki zabrały jakieś 80% słońca wiec dochodziła praktycznie w cieniu a i główny szczyt doszedł szybciej a te boczne były na wegu o kilka tygodni dłużej (chyba dlatego, ze korzenie przerosły otwory w donicy i wrosły w glebę a tam mnóstwo obornika końskiego). Co prawda to te boczne dały obwitszy plon ale topki raczej nie są zbite a przestrzelone. Miałem o tym napisać na samym końcu ale skoro podjąłeś rozmowę xd @edit Poszla kosa na pierwsze 3 piętra z góry, na najwyższym sporo pleśni na tych niżej też ją znalazłem, błąd popełniłem w tym, ze korzenie miały zbyt mokro. Coś tam jeszcze zostawiłem i dojrzewa dalej. Jesli chodzi o zapach to jestem mega zaskoczony, czuć słodki zapach jakby winogrono, coś pięknego. Topki ładnie zbite, oko się cieszy ? Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez SicWolf 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Sierpnia 2020 Ale ładny kolor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 13 Sierpnia 2020 @SicWolf kolor piękny! @Bimbrownik kiedy twój up? Ostatnio dostałem bimber za topy i sącząc go w domu pod wiatrakiem myślałem o tobie. Piłem twoje zdrowie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Sierpnia 2020 @EneDue dzięki, wieczorem wypiję łyche za Ciebie. Nie mam nic na up bo już nic nie mam. Tylko out i już mogę powiedzieć, że to koniec automatów. Mam jeszcze trochę z gratisów to po urlopie wrzucę do szafy i KONIEC. Zamiast tych 30 nasion AF z BSB za 90€ kupię 21 Pół Auto od Sweet Seeds za ok 100-110 €. Tak że za rok ostatni out tutaj i wykorzystam go konkretnie. Okaże się jeszcze jak te pół auto co mam wyjdą. Muszę oprysk na pleche kupić jeszcze Po urlopie wleci drugi namiot i Tropicana Poison @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Sierpnia 2020 @Bimbrownik ja też czekam na Twój nowy growlog ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 26 Sierpnia 2020 Ah, nie ma to jak swoje palenie ? Za dużo tego nie wyszło bo 15 g WW i jakieś 2g Purple Kush. Palenie jest kanapowe, mega dobrze się zasypia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach