LubiePolatac 13 Napisano 11 Czerwca 2020 @SicWolf czekaj ..zerkne i juz Ci mowie jak sie nazywa ... na opakowaniu pisze " Zapraszam Wypier.dalac " 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Czerwca 2020 niepełnosprawny jestes? 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 11 Czerwca 2020 Zero pojęcia o czymkolwiek ale kupie sobie sprzęt i będę uprawiać MJ i będzie fajnie a później ratunku, pomocy mam dwie lewe ręce i nie wiem dlaczego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Czerwca 2020 @LubiePolatac to nie podlewaj, poczekaj dwa dni i sprawdź doniczke, nie lej aż będzie wyciekac. Ja bym dawała 1l - 1.5l co dwa dni jakoś. Zależy jak doniczka ciężka. A jak chodzi o przelaczenie na kwitnienie, to jak ci pasuje wielkość to przelaczaj, teraz to Ty decydujesz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 11 Czerwca 2020 @SicWolf sluchaj ..Ty potrafisz czytac ze zrozumieniem ? Widziales w jakiej czesci forum ja postawilem temat ? Tj raz ..a dwa nikt Cie tu nie prosil ..@fxxx1337 ciebie tez nie ...takze was tez zapraszam w.ypierdalac . Piona .. @Farmerka nom ok .. zobaczymy za dwa dni .. jeszcze jedno .. wiatrak moze miec z tym cos wspolnego ? Tzn .. czy to ile czasu pracuje moze miec wplyw na ta rosline ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Czerwca 2020 @LubiePolatac wątpię, wiatraki niby powinny być włączone cały czas, ja u siebie wyłączam razem z oświetleniem, ale u mnie znajomi mają cały czas chodzące wiatraki i nic się nie dzieje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 11 Czerwca 2020 @Farmerka okey .. caly czas bylo wszystko ok ...odkad pojawily sie te biale nitki na szczytach jest jazda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Czerwca 2020 (edytowane) @LubiePolatac poczekasz dwa dni i zobaczysz, ale zle nie wygląda, jedynie ma symptomy jakieś ? Edytowane 11 Czerwca 2020 przez Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 11 Czerwca 2020 @Farmerka joop ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 11 Czerwca 2020 @LubiePolatac tak widzę właśnie, ze jesteś idiotą i nie wiesz co robisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 11 Czerwca 2020 @SicWolf to ze nie uzywam polskich znakow i znakow interpunkcyjnych nie swiadczy o tym ze jestem idiota ..zwyczajnie mam klawiature z jezykiem de .. jakbys byl blizej to bym sie tu teraz nie pocil z tym drukowaniem ...zreszta chu.j w to masz racje jestem idiota . Idz powbijaj komus na interii .. zapraszam w.ypierdalac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Czerwca 2020 KONIEC! Ogarnijcie się, później jest ciężko przez te wasze przepychanki się dostać do konkretów w temacie ? Miłego dnia bąble ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 11 Czerwca 2020 @Farmerka dla mnie okey ? juz zapomnialem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Czerwca 2020 (edytowane) Bo ziomek sie pyta jaka odmiana a ty mu gadasz zeby wypierdalał Edytowane 11 Czerwca 2020 przez fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 12 Czerwca 2020 @fxxx1337 ziomek sie nie zapyytal tylko o odmiane ..ziomek wyjechal z ch.ujowym zartem . Ale jest ok ..mniejsza z tym ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 12 Czerwca 2020 @LubiePolatac Jakim kurwa żartem? Chciałem ci oszczędzić wczoraj.. ty nie zrozumiałeś żadnego z moich wpisów wiec po prostu lepiej się już nie wypowiadaj. Nie umiesz odpowiedzieć na proste pytanie czy było lepiej dziewczyną po podlewaniu czy nie... tak samo nikt nie przyczepił się o twoja interpunkcje, swój brak czytania ze zrozumieniem tez będziesz tłumaczył klawiatura de? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 12 Czerwca 2020 Ale psychodela @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 12 Czerwca 2020 7 godzin temu, LubiePolatac napisał: @fxxx1337 ziomek sie nie zapyytal tylko o odmiane ..ziomek wyjechal z ch.ujowym zartem . Ale jest ok ..mniejsza z tym ? Wyjmij kija z żopu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 12 Czerwca 2020 @SicWolf bez sensu sie z Toba tu spierac ..wbijac tez Ci wiecej nie bede .. poprostu wez dogladaj swoich "pomidorow" ..nie czytaj / nie ogladaj tego co wstawiam i po temacie ? a jak dalej chce drazyc ..to dawaj na priv ..moze uda sie gdzies spotkac i wyjasnic ? Obojetne..wczoraj napisalem wyraznie ze zapominam o sprawie itp .. Ty chcesz dalej w to brnac i robic niepotrzebne widowisko takze jak wyzej napisalem ..priv ..kontakt .. gdzies mozemy sie trafic i na tym.koniec . Siema @Aron ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach