Pellas 1 Napisano 11 Czerwca 2020 następne foty troche przygoliłem liście i zastanawiam sie czy nie obciąć tych dwuch łodyg bo pewnie małe topki będą jest sens czy zostawić jak myślicie ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Czerwca 2020 @Pellas nie rozpędzaj się tak z tym goleniem ale jak już tak dużo wyciąłeś to te 2 możesz zostawić. Jak mają dostęp do światła to zawsze coś będzie ale to już do Ciebie należy decyzja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pellas 1 Napisano 11 Czerwca 2020 słaby led ale myślę że dociągne na nim i zaopatrze sie w inny a jak słabe teraz jest światło to np przełączenie 24/0 coś da czy bez sensu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Czerwca 2020 Dobrze jest jak roślina ma czas na odpoczynek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Czerwca 2020 Ten panel to mozesz powiecic 20 cm. nad plantami wtedy zna egzamin, pod warunkiem ze dokupisz drugi taki. Bo na 1m2 masz zdecydowanie za malo swiatla, krzaki masz powyciagane. Zbiory nie beda zadowalajace. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pellas 1 Napisano 11 Czerwca 2020 to test narazie testuje próbuje to docągne i zaopatrze sie w lepszy sprzęt albo ogolić pare łodyg dolnej w jednej roślince bez treningu tam gdzie światło nie dochodzi i zobaczyć czy da to jakiś efekt czy nie na jednej moge spróbować zostawić tylko ze 3 4 łodygi moze większe urosną ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 11 Czerwca 2020 41 minut temu, Pellas napisał: słaby led ale myślę że dociągne na nim i zaopatrze sie w inny a jak słabe teraz jest światło to np przełączenie 24/0 coś da czy bez sensu ? Wyjeb tego leda i kup coś porządnego mialem tez sie połasiłem na tego leda bo tani ale nie byłem zadowolony z efektu nawet gdy kupiłem drugiego takiegosamego. Automaty czyma się 18/6 pszez cały cykl, teraz już nie trenuj bo rośliny ci mogą nie dojść , gdy byłgy na wegu powinnes je tak wytrenować aby wszystkie szczyty miały na jednym poziomie i lampa jak naj niżej sie da 41 minut temu, Pellas napisał: słaby led ale myślę że dociągne na nim i zaopatrze sie w inny a jak słabe teraz jest światło to np przełączenie 24/0 coś da czy bez sensu ? Wyjeb tego leda i kup coś porządnego mialem tez sie połasiłem na tego leda bo tani ale nie byłem zadowolony z efektu nawet gdy kupiłem drugiego takiegosamego. Automaty czyma się 18/6 pszez cały cykl, teraz już nie trenuj bo rośliny ci mogą nie dojść , gdy byłgy na wegu powinnes je tak wytrenować aby wszystkie szczyty miały na jednym poziomie i lampa jak naj niżej sie da @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pellas 1 Napisano 11 Czerwca 2020 teraz już wiem ? pokombinuje jeszcze z opuszczeniem lampy i ciachne tego jednego nieszczęśnika zobacze czy będzie jakiś efekt na plus czy nie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Czerwca 2020 @Pellas I przedewszystkim nic tam nie obcinaj i nie wykaszaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pellas 1 Napisano 20 Czerwca 2020 okej pare fotek i par pytań okej pare fotek i par pytań jak myślicie ile tym dwum większym zostało do ścinki ? jak na pierwszy raz myśle ze coś z tego będzie z tych 4 krzaczków z 20 g palenia hehe co myślicie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 20 Czerwca 2020 @Pellas z 3 tygodnie, sprawdź trichomy, będzie więcej niż 20g z tych wszystkich @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pellas 1 Napisano 20 Czerwca 2020 pierwsza uprawa na test to myślę ze i tak nie jest źle chyba następna będzie lepsza ? tylko muszę się zaopatrzeć w nowy osprzęt hihi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pellas 1 Napisano 2 Lipca 2020 Scinać już ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 2 Lipca 2020 @Pellas ładny szron ale kurde bez lupy ciężko powiedzieć W growshopie jak masz gdzieś w okolicy kupisz mikroskop za ok 10€ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach