Pellas 1 Napisano 4 Czerwca 2020 box około 1.00 m2 lampa led 300w wentylator i filtr nie wiem jaki ale jest nawozy od canna terra flores pk 13/14 cannaboost rośliniki mają na ok 3 tydzien flo odmiany to amnezja haze i trzy inne nie pamiętam bo kupiłem w sklepie gotowe sadzonki i wybrałem cztery różne na dwuch zrobiłem trening LST pierwszy raz więc prosze opinie czy dobrze wykonałem dwie pozostałe zostawiłem jak były rosna same tu wrzucam parę zdjęć światło 18/6 podlewam co 2 dni boster i terra PK13/14 podlałem w pierwszym tygodniu flo i dziś jestem początkujący więc z przyjemnąścią przyjmę wszelkie rady i krytyke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 4 Czerwca 2020 @Pellas LST tak średnio, już kwitnie więc zostaw, ona taka trochę jak by wyciągnięta jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pellas 1 Napisano 4 Czerwca 2020 czyli juz zostawić nic nie robić ? ale chyba nie zaszkodziłem jej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pellas 1 Napisano 4 Czerwca 2020 i jeszcze jedno pytanie czy mozna obcinac te słabsze odrosty u dołu zeby roslinka pompowała energie w te górne odrosty czy dla automatów to zbyt duzy stres ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 5 Czerwca 2020 @Pellas a to automaty? Nigdzie nie napisałeś. W sklepie kupiłeś sadzonki automatów? Na pewno? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pellas 1 Napisano 5 Czerwca 2020 (edytowane) tak napewno to są automaty i zastanawiam sie czy dobrze zrobiłem robiąc lst w pierwszym tygodniu flo czy im to nie zaszkodzi Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Pellas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 5 Czerwca 2020 @Pellas pytam bo dziwi mnie, ze w sklepie sprzedają sadzonki AF. Sezony jo, bo na wegu je trzymają cały czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pellas 1 Napisano 5 Czerwca 2020 mieszkam w Austri i mają w sklepie i takie i takie ,tylko pytanie czy nie zaszkodziło i LST i pytanie czy jak na ten dzien dobrze wyglądają:) ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 5 Czerwca 2020 @Pellas oooo ? Nie zaszkodzi bo to trening o niskim stresie. Nie wiem jak z jakością tego panelu ale na 1m2 za mały jest Wyciągnięte są, panel niżej ale i tak słaby jedyna taką powierzchnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 5 Czerwca 2020 Tak jak chłopaki mówią. Albo panel za słaby albo za wysoko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pellas 1 Napisano 5 Czerwca 2020 Led Grow Light 300W, Roleadro Full Spectrum Informacje o produkcieWymiary: 308 mm * 208 mm * 60 mmWaga netto: 2,5 kgDiody Ilość: 60 sztuk * 5 WWidmo światła: Pełne spektrumRzeczywiste zużycie energii : 124 w ± 10%Żywotność: 50000 godzinTemperatura pracy: -20 do 40 ℃Napięcie: AC100 ~ 240 VZalecana wysokość: 0,3 M - 1,5 mZalecany zasięg: 1-4 metrów kwadratowych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 5 Czerwca 2020 @Pellas widzialem na Amazon ten Link, słaby @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pellas 1 Napisano 5 Czerwca 2020 (edytowane) teraz jest jakieś 40 cm od szczytów dać go niżej ?? opuścić go z Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Pellas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 5 Czerwca 2020 Śmiało na jakieś 30cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 5 Czerwca 2020 @Pellas tak, daj go na na 20-25 cm i patrz co się będzie działo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pellas 1 Napisano 5 Czerwca 2020 (edytowane) lampa wisi tak teraz a roślinki bardziej do środka zsunąć razem zeby lepiej oswietlało wszystkie czy zostawić rozsunięte bo teraz mam wrazenie ze teraz jest mniejszy promień oswietlenia ?? nie przeszkadza ze sie będą stykać ? Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Pellas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 5 Czerwca 2020 Tak, możesz je trochę zsunąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pellas 1 Napisano 5 Czerwca 2020 poobcinac dolne łodygi w tych dwóch bez treningu zeby roslinka pompowała te górne szczyty bo mysle ze z tych dolnych to i tak nic nie będzie ?? wypowie sie ktoś kto robił tak na automatach ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 6 Czerwca 2020 Można tak zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 6 Czerwca 2020 @Pellas można ją tak robiłem i poszly w szczyty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach