13crew 29 Napisano 4 Czerwca 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Czerwca 2020 @13crew jakie porady? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 4 Czerwca 2020 Teraz, Tester napisał: @13crew jakie porady? Czy roślinę kłaść do samej ziemi? I. Kiedy uciąć topa w ten sam dzień jak ja położyłem czy odczekać.? Ogulnie jadę bez testera PH. Ale wodę która używam prEluszcAm przez filtr brita. Mam zamiar kupić ale Prze ta koronę trochę się zblokowało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Czerwca 2020 @13crew 2 minuty temu, 13crew napisał: Czy roślinę kłaść do samej ziemi? I. Kiedy uciąć topa w ten sam dzień jak ja położyłem czy odczekać.? jak robisz LST to tak, z cięciem topa to nie wiem o co Ci chodzi, musisz poczytać trochę tak się najszybciej nauczysz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 4 Czerwca 2020 5 minut temu, Tester napisał: @13crew jak robisz LST to tak, z cięciem topa to nie wiem o co Ci chodzi, musisz poczytać trochę tak się najszybciej nauczysz Tak właśnie czytam to co zamieściłeś. Jasno. konkretnie. Fajnie. Powiedz mi czy pH ziemi zmienia się znacznie lejąc cały czas wodę przefitrowana przez brita..? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Czerwca 2020 @13crew ten dzbanek ponoć zmniejsza pH wody, lej kranówę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 4 Czerwca 2020 6 minut temu, Tester napisał: @13crew ten dzbanek ponoć zmniejsza pH wody, lej kranówę Moja kranówka ma masę kamienia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Czerwca 2020 @13crew to nic 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Przycielem w niej topa. Czytałem oglądałem twój artykuł. Edytowane 5 Czerwca 2020 przez 13crew @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Czerwca 2020 @13crew jak ona już kwitnie, na wegu robi się fim albo topping @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 5 Czerwca 2020 13 minut temu, Tester napisał: @13crew jak ona już kwitnie, na wegu robi się fim albo topping To zjebałem. Ale jedna mała akurat zrobiłem dobrze. Jeszcze nie kwitnie. A jedną co kwitnie oszczędziłem To szybko. Ogulnie nirwiem. Co to za odmiana bo miale 2 think difrent i szamana 3 nasiona tego 3 tego. I 3 szlak mi trafił albo je przelałem albo za dużo słońca... A znawcy rapu mi mówili wystaw na słońce rośliny lubią słońce i dupa. Cieszę się że żyją te 3cytryny ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Czerwca 2020 @13crew no konopie lubią słońce, albo odpowiednie oświetlenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 5 Czerwca 2020 53 minuty temu, Tester napisał: @13crew no konopie lubią słońce, albo odpowiednie oświetlenie Słoneczka to to miało pod dostatkiem teraz trochę mniej ale to zaledwie 2 dzień zaraz znowu dowali 30 na termometr odczuwalne pewnie więcej. Belgia. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach