kamilstopro 57 Napisano 4 Czerwca 2020 Uprawiany pod żarówka zeed50w z allegro. Zobaczymy co z tego wyjdzie wstawiam dzień pierwszy ? pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Czerwca 2020 @kamilstopro ile tam ziemi dałeś z litre ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 4 Czerwca 2020 No jutro będę przesadzal do 10 litrów;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 7 Czerwca 2020 Dzień 5, czy dobry jest kolor łodygi? I czy póki co idzie ok? Jutro będę przesadzal do donicy 11 litrów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Czerwca 2020 @kamilstopro łodyga jak łodyga jaką masz wilgotność ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 8 Czerwca 2020 Mało właśnie, a te listki mogą się tak zawijać od braku dostatecznej wilgotności? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Czerwca 2020 @kamilstopro tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 8 Czerwca 2020 Już nawilżacz powietrza zakupiony, takze od dzisiaj będzie dobrze z wilgotnościa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Czerwca 2020 Mam też lampę zeed, będę obserwowała. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 8 Czerwca 2020 Do zamknięcia, od nawilżacza puściła taśma która trzymała oświetlenie i spalila roślinę. Kur******!!!!!!!!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 8 Czerwca 2020 Rety żyłki, taśmy... 10zl w budowlanym za jakąś linkę czy łańcuszek i po sprawie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 8 Czerwca 2020 13 minut temu, kamilstopro napisał: Do zamknięcia, od nawilżacza puściła taśma która trzymała oświetlenie i spalila roślinę. Kur******!!!!!!!!! A to ciekawe. Aż daj foto jak możesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 8 Czerwca 2020 @Aron nawet nie wiesz jaką mi radość sprawiłeś zmieniając awatar... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 8 Czerwca 2020 1 minutę temu, Bimbrownik napisał: @Aron nawet nie wiesz jaką mi radość sprawiłeś zmieniając awatar... Cała przyjemność czasami po mojej stronie ? Tamten avek to był bardziej "wstawię byle co, narazię lurkuje". Ale, że się wciągnąłem w temat... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach