Aron 125 Napisano 31 Maja 2020 No właśnie. Bo na chacie to proszenie się o potężne problemy. Ja myślałem o tym, żeby w lesie ukryć słoiki. Macie jakieś pomysły? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 31 Maja 2020 @Aron to możesz i w lesie ukryć aby szczelnie zamknięte były topy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 31 Maja 2020 @Tester Zimno nic nie zrobi jak są szczelnie zamknięte? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 31 Maja 2020 @Aron Ty się martw na razie, żeby było co zbierać. Rośliny jeszcze maleńkie a Ty już myślami przy słoikach (liczba mnoga w dodatku). Mam nadzieję, że będziesz ich potrzebował ale to za dobry kawał czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 31 Maja 2020 @fxxx1337 nic nie zrobi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 31 Maja 2020 (edytowane) 37 minut temu, Wentyl napisał: @Aron Ty się martw na razie, żeby było co zbierać. Rośliny jeszcze maleńkie a Ty już myślami przy słoikach (liczba mnoga w dodatku). Mam nadzieję, że będziesz ich potrzebował ale to za dobry kawał czasu No dmucham na zimne jak to się mówi. A pytam Was bardziej z ciekawości. Rozumiem, że zbiory gdzieś pod koniec sierpnia? Edytowane 31 Maja 2020 przez Aron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach